Szerintetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ha 2 hét múlva, akkor pont mostanában van a peteérésed. Tehát most a legnagyobb az esély a teherbeesésre.
De azt írod, letörölte, tehát tényleg minimális az esély, én egyáltalán nem aggódnék.
De máskor ne játsszatok a tűzzel.
14/16 Nem kell utánanéznem, mert értek hozzá. Ügye nem baj?
Az elapkérdésben: kivertem – nem szexeltünk? Nem érzed mennyire röhejes már ez így? Meg az a nekem szóló megjegyzés később, hogy nem szexeltek, csak petting max. A szex nem egyenlő a dugással, kedves barátaim!
Virgo intecta nem lehet terhes. Ha ujjal behatolás történt, már nem szűz. A hüvelybe kerül ondótól nem lehet terhes. A cél picit feljebb van. Bármennyire is ügyesek ezek a kis fickók, a kézen már nem nagyon életképesek, de hogy a hüvely falára kenődve felküzdjék magukat a méhszájig, ott szépen bekopogtassanak, majd be a méhbe stb. ez teljesen képtelenség.
A kérdező hasa – ha van oki összefüggés – fájhat a durva behatolástól, a szűzhártya átszakadásától.
Már én sem akartam erre reagálni, de ennyit még megteszek:
remélem nem az lesz a következő válaszod, hogy nőgyógyász vagy...
Egyébként nem szégyen, ha valaki hibázik, de ha erőlteted a hülyeségedet, az már ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!