Ugye nem baj? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Nemrég keltem és amikor elmentem pisilni a WC-papíron barnás folyás volt... Keddre várom a mensimet... Ugye nincs baj?12/L2011. dec. 16. 11:51
1/13 anonim válasza:
Ennek több oka is lehet,attól függ szedsz-e fogamzásgátlót,mert az is okozhatja.
2/13 anonim válasza:
12 éves kislány csak nem szed fogamzásgátlót. Ne aggódj, semmi baj.
3/13 anonim válasza:
Dehogy van. Fiatal vagy, ilyen korban ez nem olyan dolog, ami miatt aggódni kell.
4/13 A kérdező kommentje:
Amúgy már beállt(de lekopogom) és nem szedek fog.gátlót :D De lehet,h csak a mensi előjele?
2011. dec. 16. 12:59
5/13 anonim válasza:
Igen, a mensi elöjele ne parázz, nincs semmi baj!
6/13 anonim válasza:
Bocsi a korodat először nem vettem észre,ebbn az esetben természetesen az előttem szólóknak van igaza:)
7/13 anonim válasza:
Val.szeg a mensi előjele,de lehet,hogy hiába beállt akkor is egyszer-kétszer még hamarabb fog megjönni,esetleg késni fog.Semmi bajod nincs.
8/13 anonim válasza:
ez nem a menzesz előjele, hanem a menzesz...
9/13 A kérdező kommentje:
Nem,hinném,h a menzesz előjele,mert nagyon kevés és ilyen volt már...de akkor is időre jöttmeg :)
2011. dec. 16. 14:15
10/13 anonim válasza:
kislány, a barna az vér, csak kevés és már alvadt...megjött a menzeszed, tegyél be egy tisztasági betétet addig, amíg kevés van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!