Lehetséges-e ez a mensivel? (Lent)
Figyelt kérdés
Sajnos megáldott az Isten a menstruációval. Nem elég, hogy sok van, de 5-6 napig tart. Lehet-e olyat, hogy "előbb kifolyjon", és az 5. napon már kevés legyen? Sajnos vattát is használnom kell... Köszönöm.2011. dec. 28. 10:57
1/9 anonim válasza:
Tudom, hogy néha nyűg az ember lányának, de sokszor áldás is:)
Nem írtad, hány éves vagy, de gondolom, nem szedsz még semmilyen fog.gátlót. Ha majd eljön ez az idő, valószínű, hogy kevesebb lesz mennyiségileg és rövidebb ideig tart. Addig nem lehet és nem is ajánlott befolyásolni.
2/9 anonim válasza:
A menstruáció mennyiségét csak fogamzásgátló tabletta segítségével lehet csökkenteni (ettől kevesebb lesz). Használj tampont, betétet. Hány éves vagy?
3/9 anonim válasza:
El kell, hogy keserítselek, de az 5-6 nap az a nagyon átlagos időtartam
de van, akinek 8-9 napig is tart, szóval legyél nagyon-nagyon boldog, hogy neked csak max 6 nap jutott belőle
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Egyébként 17 éves vagyok.
Az a baj, hogy ez a mensi pont "rosszkor" jött... szeretnék elmenni szilveszterezni, és nagyon remélem, hogy addigra csökken a mérték és nem kell már a vatta. :S
2011. dec. 28. 11:28
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Mindig azt "kívánom", ha már 5-6 napig tart, akkor lenne kevesebb... :(
2011. dec. 28. 11:34
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a menstruáció attól a naptól számítandó, amikor még elég kevés van, vagy akkortól, amikor rendesen "megindul"?
2011. dec. 28. 11:37
8/9 anonim válasza:
5-6 nap egyáltalán nem sok, és ne sajnáld, hogy menstruálsz, mert ez az egyik feltétele, hogy gyereked legyen, hiszen azt jelenti, hogy van peteérésed.
9/9 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm mindenkinek!
2011. dec. 28. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!