Ez normális? (lányok csak! )
Figyelt kérdés
hát hol is kezdjem... egy nap este kíváncsi voltam milyen érzés a szex.hát így próbálgattam ujjazni magam...már szoktam hüvelyi behatolás nélkül masztizni(lehet kicsit bizar:hasamra fekszek rakok valamit a nemi szervem alá pl a kezem vagy takaró és fel-le mozgok) de ki akartam próbálni így is.szóval olyan semleges volt meg éreztem a szűzhártyámat de nem szakítottam ki.de holnap jött a baj:MEGJÖTT én csak röhögtem magamot hogy milyen szerencsétlen vagyok xD elmondtam anyának hogy megjött és kész.meg ugye mondtam neked hogy hogy szoktam masztizni és amikor azt csinálom érzem hogy valami kéne a hüvelyembe... szóval bizarr nem vagyok nagy tini mert még fiatal lehetek az ilyen dolgokhoz.. de a szomszéd lánnyal 5-6 éves korunk óta csináljuk a hason fekvős mazstizást(mostanába már nem)és az mindig jó kb 3-4 percig tart 5 p pihi majd újra a végtelenségig. Ez így normális??2011. dec. 27. 21:45
1/5 anonim válasza:
normális igen :) hány éves vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
huh még szerencse... am fiatal vok nagyon nem akarom a koromat se annyira kiteregetni.. na jó 14nél nem több
2011. dec. 27. 22:00
3/5 anonim válasza:
semmi baj sokan csinálják ugyan ezt elsem hnnéd mennyien. szexlexikonban is olvastam hogy ez tök természetes dolog és napjába többször is csinálják gyerekek is. sőt 1 éves kortól megfigyelhető a babáknál is :)
4/5 anonim válasza:
Normális, ne aggódj, de kicsit zavarosan fogalmaztál.
5/5 anonim válasza:
ha annyira kell valami a hüvelyedbe akkor dugjál fel egy tampont:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!