Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes vagyok!?

Terhes vagyok!?

Figyelt kérdés
Körülbelül három hete feküdtünk le először a barátommal. Először használtunk óvszert, de rájöttünk/tem, hogy allergiás vagyok rá, szóval utána nem használtunk. Nem élvezett belém, de tudom, hogy így is lehetek terhes. Nem tudom, mi volt a fejemben, hogy nem védekeztem. Szóval mostanában többet eszem mint általában, de nem vagyok kívánós. A hasam kicsit megnőtt, de remélem, hogy azért, mert többet ettem. Néha ok nélkül szédülök, és 3 napja késik a menstruációm. Nekem nem rendszeres. Mindig késik 3-4 napot. 4 napja felfáztam, szóval gondolom ettől is késhet. És az antibiotikumoktól hányingerem van. Terhes vagyok? Remélem nem! Ha még késik 29éig, akkor tesztet csináltatok.
2011. dec. 26. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"A fiatalok ilyenek. Néha meggondolatlanul csinálnak dolgokat, de basszus, te nem szoktál olyan dolgokat csinálni, amire később rájössz, hogy hiba volt? Ne mondd már....-.-"

Persze, szoktam olyan dolgokat, amit utólag megbánok. Csak nem ilyen súlyú dolgoknál...

Azért én képes vagyok felfogni, hogy itt mi a tét.

Egyébként akár hiszed, akár nem, 15 éves korom óta élek rendszeresen nemi életet, és SOHA nem volt olyan, hogy nem védekeztem normálisan. SOHA.

2011. dec. 26. 21:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Figyelj, most hiába szídsz. Én rájöttem a tetteim súlyára. És próbálom helyrehozni. Itt csak arról van szó, hogy terhes vagyok-e százszázalékban vagy sem. Mert ha van remény, nekem az is számít. Akármilyen kevés, de nagyon sokat számít!
2011. dec. 26. 21:17
 13/14 A kérdező kommentje:
ma megjött
2011. dec. 27. 10:45
 14/14 anonim válasza:
igen az jó jel.Mi mindig gumi nélkül szexelünk és még nem vagyok terhes.És én s görcsölök elötte,onnan tudom hogy megjön.
2011. dec. 27. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!