Megroppant a derekam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Négy hónapos 8,5 kgs! babámat emelgetvén teljesen bedurrant a derekam az utóbbi időben. Férjem javaslatára tornázni kedztem, és ma reggel gyertya állásból visszahúzván lábaimat megroppant a derekam, ordítottam levegőt sem kaptam. MOst elvagyok, van, hogy levegővételre is fáj, van hogy hajlása sem, de hirtelen jövő iszonyatos fájdalmam van és zsibbad az egész hátam. Bár babó mellett nem lehet kifeküdni, de elvileg a pihenés elég rá?2009. máj. 20. 09:05
1/2 anonim válasza:
Keményen feküdj,kerüld a hírtelen mozdulatokat,bár tudom,hogy ilyen estben még a wc-re is néha nehéz ráülni.Én flektor kenőcsöt használok és sport kenőcsöt a derekamra.Sajna nekem lumbágóm is van meg egyéb más próblémám.Kérd meg a párodat,hogy gyengéden,szinte simogatásszerűen maszírozza meg a kenőcsökkel a derekad és a hátadat.Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
1.vagyok.Azt még hozzátenném,hogy feküdni csak kevés ideig feküdj,mert a mozgással/hiába fájdalmas/,de enyhíthetsz a tüneteiden.Két napig borogazsd melegvízes ruhával,utána pedig hidegvízes ruhával a derekadat és a hátadat.Viszont a flektor kenőcs nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!