Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj a derekam és hasam. Mitől...

Fáj a derekam és hasam. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Már egy ideje tompán fáj a derekam hátul végig, egy széles sávban. Néha még a hasam is fájdogál, úgy mint havi első napjaiban (nem annyira erősen), továbbá a bal oldalam is néha hasogat. Mitől lehet?
2011. dec. 25. 16:44
 1/7 anonim válasza:
nekem ez akkor szokott lenni , ha másnap vagy harmadnap megjön ...
2011. dec. 25. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:
egy hete volt... szinte biztosra tudom, hogy nem amiatt...most van félidő, még arra is rá lehetne fogni, de sosem volt még ilyen
2011. dec. 25. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos lehet felfázás.
2011. dec. 25. 16:56
 4/7 A kérdező kommentje:

mindig van papucs a lábamon

Havi, felfázás kilőve, ezekre figyelek. Mi lehet még?

2011. dec. 25. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
A felfázás valójában bakteriális fertőzés. Ebből következik, hogy az időjárásnak megfelelő öltözködés, csak az elvárható felelősségteljes hozzáállás az egészség érdekében és nem pedig 100%-os védelem.
2011. dec. 25. 18:37
 6/7 A kérdező kommentje:
ohh értem. És ha felfázás, akkor mi a teendőm?
2011. dec. 25. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Öltözz az időjárásnak megfelelően, igyál sokat, kamillás fürdőbe is beleülhetsz, de a legjobb ha holnap orvoshoz mész!
2011. dec. 26. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!