Tamponfelhelyezéssel vannak gondjaim. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
szóval nem tudom felnyomni a hüvelybe a minit mert ellenállást érzek. és amikor tükörbe megnéztem akkor húst látok egyből ott nem valami lyukat ahova tehetném.ez lenne az első. 15/L2011. dec. 25. 11:20
1/13 anonim válasza:
Én előbb mindig az ujjammal nyúlok fel, h érezzem, merre csúsztassam.
Term. előtte kezet mosok, h ne vigyek fel bacit. Kicsit undormánynak tűnhet, de végülis az én vérem, utána meg rögtön szappanos kézmosás.
2/13 A kérdező kommentje:
azt azért nem akarom h az ujjammal:..
2011. dec. 25. 11:31
3/13 anonim válasza:
nézd meg a tamponos papíron az ábrát-ott jól láthatod,hogy nem simán felfele kell nyomni,hanem kicsit ferdén hátra.és akkor gyakorolj,amikor már rendesen megjött,mert akkor jobban csúszík,és próbáld ellazítani magad közben.
4/13 anonim válasza:
Pedig nincs abban semmi rossz, ha felnyúlsz a hüvelyedbe. Sokkal könnyebben menne utána a tampon. A saját tested ne tartsd gusztustalannak.
5/13 Zsóci* válasza:
Nem biztos, hogy csak azért érzel ellenállást, mert nem találod a bemenetet, hanem mert nincs meg nagyon és nem tud becsúszni a tampon. Picit krémezd be a tampont, hogy csússzon és gyakorolj. Másnak se sikerül elsőre. Ne görcsölj rá, sikerülni fog :)
6/13 A kérdező kommentje:
mivel krémezzem?
2011. dec. 25. 13:22
7/13 A kérdező kommentje:
de muszáj a tampon mert elfogyott a betét:S
2011. dec. 25. 13:23
8/13 anonim válasza:
szerintem csak nagyon feszítesz közben,-lazítsd el magad.és az normális ha egy kis ellenállást érzel
9/13 anonim válasza:
"amikor tükörbe megnéztem akkor húst látok egyből ott nem valami lyukat ahova tehetném" ---> látogass el néhány biológia órára, ahol elmagyarázzák, hogy mi micsoda a női testen/testben!
Ha pedig a saját testedet gusztustalannak érzed/gondolod, és nem mersz hozzáérni, akkor ne is használj tampont!! Ha elfogyott a betét, akkor próbáld meg a vattát.
Bár én azt utálom, mert össze-vissza csomósodik, meg ragad, meg ilyenek, de akkor ne erőltesd a tampont! 16L
10/13 Zsóci* válasza:
Egy pici arckrém jó lesz vagy testápoló és csak a tampon hegyére. Segít abban, hogy becsússzon. Fontos az is hogy ne legyél ideges, mert akkor aztán tényleg nem fog bemenni. Ott van az a bemenet, segíts magadnak egy tükörrel amikor keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!