Tamponfelhelyezéssel vannak gondjaim. Mit csinálok rosszul? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
szóval nem tudom betolni még 1 cm-re sem mert ellenállást érzek egyből az elején.
meg néztem tükörbe és ott nem látok olyan "fekete lyukat" hanem egyből az elején ilyen húst vagy hogy mondjam.
ez lenne az első.15/L
2011. dec. 25. 10:45
1/6 anonim válasza:
Eddig csendben voltam, mert érdemleges választ nem tudok adni (nekem sosem volt ilyen gondom vele), de már muszáj szólnom... Itt sosem fogsz választ kapni! A nők egészsége kategóriába írd, ott talán válaszolnak is! Nem véletlenül van kategóriákra bontva az oldal, mindenki azokat olvassa, amikhez ért, tehát válaszolni is tud...
2/6 anonim válasza:
Tegnap volt ugyanez a kérdés szerintem ,te ugyan az vagy egy hölgy válaszolt erre a kérdésre keresd meg kérlek
3/6 anonim válasza:
tegnap kaptad a válasz a kérdésedre:
Olvastad a leirast ami a dobozban van?
Kicsit probald meg mas iranyba nyomni, mert lehet hogy nem a huvelyedbe iranyul hanem a falanak es azert erzed ugy h egy kicsi utan kenyelmetlen.
Nekem tinikent ez valt be. Ha ellenallasba utkozol probald picit masabb iranyba.
21/N
A válasz 72%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
# 14/17 Időpont tegnap 19:32 Privát üzenet
4/6 anonim válasza:
Előbb nyúlj fel az ujjaddal a puncidba és tapasztald ki, hogy milyen a hüvelyed. Ha ez jól megy, akkor jöhet a tampon.
5/6 anonim válasza:
Nézd meg újra a tükörben, és húzd szét a két kisajkadat a mutató és középső ujjaddal addig amíg nem látsz lyukat. Ha több lyukat látsz a kelleténél, vagy a lyuk olyan kicsi, hogy a kisujjad sem fér bele, szólj vissza.
6/6 anonim válasza:
Ne használj tampont ennyire egyszerű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!