Ha valakinek 7 abortusza volt már 21 évesen akkor lehetnek e a későbbiekben bármilyen problémái ha babát szeretne? Milyen esetleges problémák léphetnek föl. Stb? (normális válaszokat várunk, mert az előzményeket inkább nem írnám le)
kérdező, ha esetleg elmondanád, hogy miért volt ennyi terhességmegszakításod, akkor többet tudnánk segíteni
pl nem mindegy, hogy te voltál-e a beteg, a gyerek volt-e a beteg, genetikai gond volt-e, ha igen, akkor ugyanaz-e a férfi partnered stb
lehet, hogyha megadsz pár infót, akkor kiderül, hogy próbálkozni sem érdemes, legalábbis természetes módon
bár lehet, hogy már 7 abortusz eleve elég ok erre, de nőgyógyászt kéne megkérdezni
mindenesetre én nem tartanám valószínűnek, hogy egy jó orvos nélkül teherbe tudj esni és kihordani egy gyerket, úgyhogy ha azt szeretnél akkor meg kell fizetned ha ingyen nem találsz
sajnos ez van, valamit valamiért
én is az acknémmal voltam mindenféle sztk-s bőrgyógyásznál, de egyik se segített rajta semmit, sőt amikor szövetmintát vett az egyik, akkora heg maradt ott mint az istennyila... és a magánbőrgyógyász igaz, hogy 6000 ft egy vizit, de azonnal sokkal szebb lett az arcom már a külső kezeléstől is
Ha 6 abortusz után sikerült egy 7. terhesség, akkor 7 abortusz után is lehet 8. terhesség, amennyiben a 7. abortuszon se történt semmi rendkívüli.
Viszont, ha az előző 7-et valami rendellenesség miatt kellett elvetetni, akkor jó eséllyel a 8.-kal is bajok lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!