Ha valakinek 7 abortusza volt már 21 évesen akkor lehetnek e a későbbiekben bármilyen problémái ha babát szeretne? Milyen esetleges problémák léphetnek föl. Stb? (normális válaszokat várunk, mert az előzményeket inkább nem írnám le)
Akkor is. Nem tudhatod, hogy milyen gond lehet, ami tünetmentes. Hegesedés, mondták is már előttem sokan. A méhen kívüli terhességnek is nagyobb az esélye így, azt is mondják.
Szerencse, ha egyiknél sem volt szövődmény, de az közel sem jelenti azt, hogy sértetlen maradt minden.
"de akkor is ha semmi gond nem volt egy beavatkozásnál sem és egy erős szervezetről van szó?"
1. a gond, a negatív következmény általában nem rögtön jelentkezik, hanem pl. mikor az illető teherbe akar esni, vagy ha várandós
2. nincs a világon az az erős szervezet, amelyik sérülés és maradandó károsodások nélkül átvészelne 7 (hét) abortuszt
A hegesedés nem okoz különösebb tüneteket,de mivel a hegszövet csak "térkitöltő",nem képes úgy műküdni mint a nyálkahártya sejtek,ezért a feladataikat sme tudja ellátni,mint például egy megtermékenyitett petesejt beágyazódása.
Persze ez nem törvényszerű,de 7 abortusz után esélyes.
Ez teljesen változó. Voltam nőgyógyászaton gyakorlaton, és a szülésznő mesélte, hogy volt egy nő, akinek 9!!!!!! abortusza volt.
Egyébként valószínűleg inkább a kihordással lesz gond. Összejönni még csak összejön, de hogy egy olyan méhszájjal, ami elszenvedett 7 abortuszt, ki lehet-e hordani...hát kérdéses.
Egyébként megkérdezhetem, hogy miért volt ennyi abortusz? Nem akarok ítélkezni, csak szeretném megérteni. Priviben is akár, ha itt nem akarod leírni.
nem akarom a kérdezőt minősíteni - két válaszom van már ez a kérdés alatt, egyikben sem foglalkoztam a kérdés feltevőjének indokaival
viszont most muszáj halkan megjegyeznem valamit
Kedves kérdező!
De, felmerül mindenkiben az egészségügyi ok, mint indok az abortuszra. Azonban ha eddig 7 problémás, tervezett terhességed lett volna, akkor tájékozottabb lennél már annál, hogy a gyakorin kelljen feltenned kérdéseket. Ráadásul ha 21 évesen 7 "kívánt", ám genetikai okokból problémás terhességed lett volna, akkor valószínűleg felvilágosított volna az orvosod, hogy a 8. is az lesz.
Persze, gondol az ember családon belüli erőszakra is - de ha valaki ennyi idő alatt 7 abortuszt felhalmoz, az minden épeszű orvosnak szemet szúr.
Továbbra sem kívánok erkölcsi ítéletet mondani a kérdező felett - de neki is felesleges a gyenge "alibik" gyártásával kínlódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!