Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz közbe miért van...

Menzesz közbe miért van hányingerem?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel voltam orvosnál ott elég sokan betegek voltak. Estére nagyon rosszul voltam azthittem h elkaptam azt a vírust. Közbe éjszaka meg megjött. Nagyon görcsölök mindig első nap sajnos és egy kicsit hányingerem is van! Este azért lehettem olyan rosszul mert később megjött vagy elkaphattam vmi benga vírust?! szerintetek?
2011. dec. 20. 11:01
 1/3 bánomisén ***** válasza:
Szerintem a görcseidtől van hányingered. Ha első nap legerősebb a görcs, akkor várj holnapig és ha még akkor is hányingered van, akkor lehet, hogy benyaltál valami vírust. Szerintem viszont a görccsel együtt el fog múlni a hányingered is.
2011. dec. 20. 11:05
 2/3 anonim válasza:
Azt nem tudom, mi az a benga vírus, de azt igen, hogy mindenki máshogy reagál a mensire. Nekem pl. néha hőemelkedésem volt tőle. Menj el dokihoz, kérdezd meg tőle, hogy ez normális reakció-e, ha igen, (tehát ha nem betegség) akkor kérj tőle tanácsot, vagy esetleg valami gyógyszert rá.
2011. dec. 20. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Iszonyatosan örülök hogy megjött mert vagyb 2hetet késett. Október vége felé elkezdtem szedni fogamzásgátlót de november közepén abba is hagytam mert nagyon rosszul voltam tőle (nem szedtem be az egész levelet) rá 2napra megjött, nem is görcsöltem tök jól éreztem magam és csak 3napig volt meg amúgy meg ilyen 5-6nap szokott lennii...és most meg dec 3án kellett vna megjönnie gondolom hormonzavar mert csináltam tesztet is és nem lett pozitív :) pont ma akartunk venni egy másikat, de szerencsére nem kell :)
2011. dec. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!