Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hányingerem menzesz előtt?

Lehet hányingerem menzesz előtt?

Figyelt kérdés
Eddig sosem volt és most 1-2 napja néha van. Emellett észrevettem a többi jelet is, pattanásosabb vagyok meg falánkabb is (ez tipikus nálam). Viszont élek nemi életet és 1-2szer megszakítással "védekezünk". Tudom, hogy felelőtlen dolog. De lehet a menzesz előjele is nem?
2011. ápr. 5. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
A megszakítás NEM VÉDEKEZÉS! Nagyon felelőtlenek voltatok. IGen, lehet menzesz előjele is, de terhesség jele is. Egyéb tünetek?
2011. ápr. 5. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, nekem is szokott lenni. De a megszakítás nem igazi védekezés, úgyhogy tényleg felelőtlen dolog.
2011. ápr. 5. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom... Egyéb tünetek? Amit írtam, más nem.
2011. ápr. 5. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért nem használtok mindig óvszert?

Nekem is valamikor hányingerem van előtte, de nálam ez mindig jellemző tünet is volt.

2011. ápr. 6. 08:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát.. Azt mondta hogy neki úgy jobb, ezért engedem neki néha, de sosem megy el bennem.
2011. ápr. 6. 16:00
 6/6 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez van ,a gumi iszonyúan kellemetlen a fogamzásgátlót meg nem bírom ....több mint 1éve mi is megszakítással védekezünk. Nekem is ugyanúgy hányingerem van menzesz előtt sőt még menzesz első napján.Úgyhogy nyugi :)
2011. dec. 20. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!