Ha nem szedünk vastablettát alacsonyak leszünk?
Figyelt kérdés
A lányoknál,amikor megindul a menszesz,akkor sok vért veszítenek és ez nem jó.Én is szedek vastablettát(orvosi tanácsra),és azt szeretném tudni,hogy aki nem szedi az alacsony lesz-e?Én 14vagyok 149cm,49kg.Eddig nem szedtem ezt vastablettát a napokban kezdtem el.(10 évesen jött meg először.)Lehet,hogy azért nem nőttem eddeig,mert nem szedtem?És ha szedni fogom,akkor növök majd?2011. dec. 15. 22:53
1/11 anonim válasza:
azért nem nőttél, mert ez van a génjeidben...milyen magasak a szüleid?
2/11 anonim válasza:
Ha 10 éves korod óta menstruálsz, már nem fogsz nőni. Úgy 12 évesen be is fejezted a növekedést.
Ez van, ilyenek a génjeid.
3/11 anonim válasza:
Kalciumot és magnéziumot is szedj. Egyébként még nőhetsz, legalábbis nem 100%, hogy nem fogsz.
4/11 anonim válasza:
Az elérhető magasságod a szüleid magasságától függ. Ha nem éhezel, eszel rendesen, akkor elfogod vagy már elérted ezt a magasságot. Én azt láttam általában ha az apa magasabb az anyánál, akkor a gyerek magassága az anyáé és az apáé között lesz.
5/11 anonim válasza:
"Ha 10 éves korod óta menstruálsz, már nem fogsz nőni. Úgy 12 évesen be is fejezted a növekedést.
Ez van, ilyenek a génjeid."
ne beszéljünk már hülyeségeket - nincs ilyen összefüggés a nemi érés és a csontrendszer növekedése közt
6/11 anonim válasza:
De van.
Mihelyst beáll a menstruáció, a csöves csontok már nem fejlődnek tovább.
A porcok elcsontosodnak.
7/11 anonim válasza:
Engem is jól lepontoztak, naná.
De egyébként az ötödik válaszolóé a pont, tényleg nincs ilyen összefüggés.
8/11 A kérdező kommentje:
Na, most akkor kinek van igaza?Fogok még nőni vagy nem?Lécci csak akkor hiszem el, hogy igazatok van ,ha azt bizonyítjátok vmilyen érvekkel.
Köszi
2011. dec. 17. 21:48
9/11 A kérdező kommentje:
Anya 155cm, apa 165.Miért szedjek kalciumot és magnéziumot?
2011. dec. 17. 22:18
10/11 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, hogy beáll a memszesz?
2011. dec. 17. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!