Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szedhetek vastablettát menstru...

Szedhetek vastablettát menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor az nem baj, hogy előtte szedtem pár napig és abbahagyom? Úgy nem veszik el a hatása?
2009. jún. 19. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszik el a hatása,és szedheted a menstruáció alatt is! De vastablettát csak akkor szabad szedni, ha az orvos indokoltnak tartja! Nem vitamin!!

Ha túl sok vasat viszel be a szervezetedbe (hosszú időn keresztül),akkor lerakódhat az ízületekbe,ami fájdalommal jár. Egyéb tünetei is lehetnek:kimerültség, energiahiány,hasi fájdalom,nemi vágy elvesztése,szívproblémák.

Ezeket csak azért írtam le, hátha nem vagy képben ebben a témában.

2009. jún. 19. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szedhetsz
2009. jún. 19. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Az orvos írta fel, és ez már a 2. "kúrám", mert véradásnál az első után kimutatták, hogy valószínű vashiány miatt nem adhattam. Viszont ezekről a tünetekről eddig nem tudtam, köszi, hasznos volt. És szerinted az okos valami bajt, ha volt, hogy nem folyamatosan szedtem minden nap a tablettákat, hanem pár nap vagy hét kihagyással?
2009. jún. 19. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném, de azért jobb, ha rendszeresen szeded! :)
2009. jún. 19. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvos írta fel akkor igen. Amúgy menstruáció alatt vért veszítesz és érdemes plusz vasat bevinni, a vérképzés miatt. De ennek van természetes módja is, pl cékla.
2009. jún. 19. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!