Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonzavarral mennyi esélyem...

Hormonzavarral mennyi esélyem van teherbe esni? Fontoos

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is!20/L
2011. dec. 15. 19:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hát pedig szerintem igen is meg kellene beszélned édesanyáddal. Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de az én anyum pl. 100% hogy mellettem állna.

Barátod sem szeretné megtartani?

Te sem? Semmiképp? Eszedbe sem jutott?

Azért kicsit végiggondolhatnád alaposabban. Én nem ismerem az anyagi háttered, de azért 20 évesen már nem vagy gyerek.

Ráadásul ha hormonzavarod van, lehet nem lesz másik lehetőséged.

2011. dec. 16. 19:21
 22/28 A kérdező kommentje:

mi az hogy nem lehet másik lehetőségem?:O miért??:(ezt nem értem

nem akarjuk, én főleg nem, iskolába járok még barátom is, anyának azért nem mondom el mert nem tudnék a szemébe nézni soha többet.és nem vagyunk jo viszonyban sem.

anyagilag is rosszul állunk..

2011. dec. 16. 19:25
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy nem lesz, csak azt, hogy lehet, hogy nem lesz.

Magamból indultam ki. PCO-m van (ez is egy hormonzavar), ami miatt valószínűleg nehezen fogok teherbe esni. Ha véletlen becsúszna most egy baba, akkor annak ellenére, hogy nem most tervezek gyereket csinálni, inkább megtartanám, mert lehet, hogy ez lesz az egyetlen lehetőségem a gyerekre.

Mg hát az abortusz szövődményei ugye.

Egyébként azt írtad, egyszer nem védekeztetek. Semmivel? Vagy volt megszakítás?

Komolyan képtelen vagyok megérteni, hogy az emberek miért csak a saját kárukon tudnak tanulni...

2011. dec. 16. 19:33
 24/28 anonim ***** válasza:

Egyetértek!! Hormonzavarral nehezebb teherbe esni, és arra sincs garancia, hogy valaha még sikerülni fog.

Én átbeszélném a lehetőségeket mert később még ezt nagyon bánhatod majd ha esetleg nem sikerül teherbe esned.

2011. dec. 16. 19:36
 25/28 anonim ***** válasza:

"mi az hogy nem lehet másik lehetőségem?:"

- sajnos van olyan lehetséges szövődmény:

nem lehet többet.

Gondoljátok át.. az iskolát is lehet folytatni, lehet hogy a nagyszülők segítenének.. Lehet,hogy a hormonzavaros is helyredöccennne -egy természetes folyamt hatására.

2011. dec. 16. 19:36
 26/28 anonim ***** válasza:
*Lehet,hogy a hormonzavarod is helyredöccenne -egy természetes folyamat hatására.
2011. dec. 16. 19:37
 27/28 A kérdező kommentje:
nagyon fiatal vagyok...és nagyon bánom hogy ennyire felelőtlen voltam, belehalok a lelki fájdalomba iszonyú
2011. dec. 16. 20:15
 28/28 anonim ***** válasza:

Hát sajnos most már ez van.

De tényleg gondold át még egyszer. Nem vagy 15 éves, megpróbálhatnál felelősséget vállalni a tetteidért. Persze, egy gyereket nem könnyű felnevelni, de azért megoldható.

2011. dec. 16. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!