Miért késik már 2 hete?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hete késik a menzeszem,általában időben szokott megjönni,max pár napot késik,most viszont már 2 hete lesz...kezd aggasztani.Mostanában sokat idegeskedem,össze-vissza eszem,keveset alszok,fertőzésem is van,hüvelykrémet használok rá.Terhes BIZTOS HOGY NEM VAGYOK.
Mit csináljak,hogy megjöjjön végre?
17/L
2011. dec. 15. 16:13
2/2 anonim válasza:
Ne idegeskedj.Ha biztos vagy benne, hogy baba nem lehet, akkor esélyes, hogy a fertőzés miatt van.2 hónapja ugyenez volt a bajom, rástresszeltem.Bár nekem még terhesség "veszélye" is fenn állt.Csináltam egy tesztet,másnap reggelre megjött.
Felfázva nem voltál? vagy antibiotikumot nem szedtél?Azok is nagyon befolyásolhatják.Szerintem, ha még 2 hétig nem jön meg , és nagyon idegesít, menj nőgyógyászhoz..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!