Ez inkontinencia?
Figyelt kérdés
Reggel nem ittam semmit, elmentem iskolába, kimentem wc-re és azt vettem észre, hogy a bugyimon van egy 100 Ft nagyságú folt. 4 óra múlva megint kimentem és megint volt egy (egy picit kisebb volt) a többi órán sokszor azt éreztem, hogy már majdnem bepisilek.. Ez inkontinencia? Vagy valami más?2011. dec. 14. 18:58
1/13 anonim válasza:
Milyen színűek voltak a foltok? Vizelet szaguk volt? Azt érezted, hogy kicsúszik egy kis vizelet?
2/13 A kérdező kommentje:
Milyen színű? Átlátszó xD nem volt sárga.. Megszagolni nem szagoltam meg, úgy hogy nem tudom milyen szaga volt. Igen, azt éreztem, de nem jött semmi (fel vagyok fázva, gondolom ez azért van)
Szóljak anyukámnak? vagy ez nem inkontinencia és felesleges?
2011. dec. 14. 19:43
3/13 anonim válasza:
Az is lehet, hogy hüvelyváladék volt és nem pisi.
4/13 anonim válasza:
Ha lesz még ilyen szagold meg a bugyidat és ha nem pisi szaga van, akkor nem az volt. Előző voltam.
5/13 anonim válasza:
Ha nem érezted úgy, hogy jön ki is vizelet, akkor nem inkontinencia, csak hüvelyi váladék. De legközelebb meg is szagolhatod, de inkontinencia esetén érzed, ahogy jön ki vizelet. Hüvelyi váladékot nem érzed, ahogy jön ki.
Vizelési inger meg lehet a felfázástól.
Mindenesetre ha a tünetek nem akarnak múlni, szólj anyukádnak, mert akkor a felfázásod se gyógyul.
6/13 A kérdező kommentje:
Ma is volt. Megszagoltam, de semmi szaga nem volt. Szóltam anyukámnak, de ő is azt mondta, hogy ez hüvelyi váladék.
2011. dec. 15. 15:02
7/13 anonim válasza:
Akkor megnyugodhatsz. Ez természetes!
8/13 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit megnyugodtam :) Köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 15. 16:10
9/13 A kérdező kommentje:
A hüvelyváladék annak a jele, hogy lehet nemsokára megjön a menstruációm?
2011. dec. 15. 16:17
10/13 anonim válasza:
Annak a jele, hogy beindult a nemi érésed, de azt nem lehet megmondani, mikor jön meg a menstruációd. Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!