Ússzak holnap? (ELSŐ menszesz)
3 hete jött meg az ELSŐ menstruációm...Holnap pedig úszás... :S
Ússzak holnap, vagy ne? Azt hallotam hogy ilyenkor még nem áll be rendesen ezért nem vagyok olyan biztos benne hogy merek úszni...
ha nem jön meg ússz nyugodtan, ha megjön ne ússz
azaz ha ottvagy és átöltözésnél azt látod, hogy véres a bugyi, akkor ne ússz, ha nem véres, akkor ússz nyugodtan
HÁT EZ NEM IGAZ!!! Hogy lehetnek itt egyes "nők"(csak jobb szó híján nevezem így őket) ennyire h.ülyék a ....nem is mondom!!!!Rongyok!!!!
Kedves kérdező!
Amíg nem jön meg semmiképp ne használj tampont, mivel ilyenkor sérül a nyálkahártyád és sokkal könnyebben kapsz el fertőzést. Mivel még az első mensesei vannak, így ha megjön, inkább ne ússz.
17.59. A nőgyógyászom javasolta, hogy mindegy, hogy megvan vagy nincs, annak, aki érzékeny a fertőzésekre uszodában, strandon érdemes Canestenes tampont használnia. Több, mint 20 éve menstruálok, mindig tampont használtam a megfelelő higiéniai előírások betartásával és soha semmilyen fertőzést vagy betegséget nem szedtem össze.
Ja, és ne merészelj "rongynak", mertez a te primitívségedet bizonyítja. Nem véletlen, hogy 30%-on állsz.
Nem ismersz, hogy mondhatsz olyat, hogy "rongy" vagyok főleg, mert úgy látom azt sem tudod, hogy mit jelent. A lepontozást nem a véleményed miatt, hanem a stílusod miatt kaptad, feltételezem nem csak tőlem. Ha normálisan közlöd azt, amit szeretnél nem pontoztalak volna le, ahogyan senki mást sem szoktam!
Én pedig a te helyedben legalábbis elgondolkodnék a 30%-on, mert az valószínűleg azt jelenti, hogy
1. Használhatatlan válaszokat adsz
2. A véleményedet lekezelő, sértő módon közlöd, azaz nem megfelelő a stílusod.
Mielőtt másokat "lerongyozol" nézz magadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!