Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombás fertőzés, égető érzés...

Gombás fertőzés, égető érzés nagyon fáj. Ki volt hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Sajnos az én problémám is az, h belül gombás fertőzésem van, kívülről is úgyszint és be is van gyulladva a bőröm. Rettentő rossz. Pisilni nem tudok sírás nélkül, vasárnap ügyeleten voltunk. Kaptam klion tablettát 2*2, pimafucin krémet, külsőleg azt a barna fertőtlenítőt és azt mondta a doki,h esetleg még vegyek canesten hüvelytablettát, ha gondolom, vagy nem csökkennek a tünetek. Na én most ennyi mindent szedek. Nagyon félek, hogy nem javul (pedig tudom,h fog), ezért az a kérdésem lenne, hogy aki volt már ilyen helyzetben meggyógyult szépen? Mennyi idő után érezte a javulást? Fertőtlenített mindent (ruha,bugyi,kád,wc...)?

Köszi a választ! Csak egy kis lelkifröccs kellene,h megnyugodjak, mert már napok óta sírok, úgy fáj. Nem voltam még ilyen helyzetben és a barátnőim sem. :/

2011. dec. 12. 18:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ügyeleten a nőgyógyászaton voltam. Így a vitázást lezárhatjátok. És voltam bőrgyógyásznál is.

Utolsónak: nézegettem ezeket a készítményeket és ezt nagyon dicsérik. Gondoltam majd ezt ki is próbálom. Már kezdenek kívülről elmúlni a sebeim, már csak a nyoma van ott, viszont az még fáj... remélem elmúlik a jövőhéten. Szerintetek mi a jobb, ha hagyom levegőzni, vagy ha bugyi van rajtam és a krémtől mindig nedves? Ilyen foltjaim sem voltak még...

2011. dec. 15. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
menj el a bőr és nemibeteg gondozóba, ragaszkodj a kenettenyésztéshez, sebek nagyon extra gyulladásra utalnak...erre kellett volna kapjál antibiotikumot is és valami hüvelytablettát/kúpot is, a canesten egy szar
2011. dec. 15. 21:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Kaptam mindent és voltam mindenhol... látom nem olvastad el amit részleteztem.
2011. dec. 15. 21:14
 14/14 Titokgazda válasza:

Ha levegőn szellőzik, jobbat tesz neki, mint ha a krémtől nedves, és nem kap levegőt.

Ez majdnem minden "alap"sebre igaz.

2011. dec. 29. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!