Gombás fertőzés, égető érzés nagyon fáj. Ki volt hasonló helyzetben?
Sajnos az én problémám is az, h belül gombás fertőzésem van, kívülről is úgyszint és be is van gyulladva a bőröm. Rettentő rossz. Pisilni nem tudok sírás nélkül, vasárnap ügyeleten voltunk. Kaptam klion tablettát 2*2, pimafucin krémet, külsőleg azt a barna fertőtlenítőt és azt mondta a doki,h esetleg még vegyek canesten hüvelytablettát, ha gondolom, vagy nem csökkennek a tünetek. Na én most ennyi mindent szedek. Nagyon félek, hogy nem javul (pedig tudom,h fog), ezért az a kérdésem lenne, hogy aki volt már ilyen helyzetben meggyógyult szépen? Mennyi idő után érezte a javulást? Fertőtlenített mindent (ruha,bugyi,kád,wc...)?
Köszi a választ! Csak egy kis lelkifröccs kellene,h megnyugodjak, mert már napok óta sírok, úgy fáj. Nem voltam még ilyen helyzetben és a barátnőim sem. :/
A klion tabletta nagyon jó belűlről a fertőzésekre, a barna folyadék gondolom betadin az mindent fertőtlenít, a canesten kúp szintén jó, szóval ne aggódj ezektől el fog múlni. Egyre vigyázz, utána használj hüvelyflóra helyreállító készítményt is.
És persze fertőtlenítsd a wc-t, a ruhák nem hiszem, hogy érintkeznének a nuniddal, viszont a bugyikat, mindenképp főzd ki enyhe hipermangános oldatban.
Jobbulást:)
"Szerintem elég nyilvánvaló az a "doki" szó, hogy volt nőgyógyásznál. "
nem, nem nyilvánvaló, mivel ügyeletet írt, az általában a háziorvosi...
a fertőzésével meg mehetett nőgyógyászhoz, de jobban járna, ha bőr és nemibeteg gondozóba menne ;)
"Igen, csak utána használd, patikában segítenek, most nem jut eszembe a neve. De ha egy tampont joghurtba áztatsz és azt rakod fel kis ideig az is jó"
nem, nem jó...jó kis szaros gyulladást csinál vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!