Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sérvműtét is olyan fájdalmas,...

Sérvműtét is olyan fájdalmas, mint amikor egyéb hasi műtétet végeznek hagyományosan?

Figyelt kérdés

Kiborultam nagyon, mert kiderült, hogy sérvem lett, az előző lépcisztás műtétem után. Hagyományosan vágtam, nagyon megviselt.

Sérvműtétnél is ugyanolyan fájdalom van utána?

2009. máj. 16. 22:42
 1/1 anonim válasza:

szia!

Sajnos igen, fájdalmas. Engem sajnos műtöttek már lágyéksérvvel. Több hónap volt a teljes felépülés. Nekem 2 hét után dolgoznom kellett, nem volt más választásom, nem volt kellemes egész nap ülni. A vágás olyan 10 cm, és állítólag a gyógyulás attól is függ, hogy milyen a sérved. Mélyen vágnak és varrnak, vagy sem. Ezzel a sérvvel sajna nem jó játszani, mert kizáródást okoz. Menj el, inkább legyél túl rajta, mintsem komoly gond lenne később! Kitartás, ki lehet bírni, az első nap nagyon rossz. További szép napot!

2009. máj. 18. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!