Hogyan végzik a húgycső-tükrözést? Nagyon kellemetlen, fáj?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 12:15
1/15 anonim válasza:
Feldugnak egy vékony csövet a húgycsőbe, amin egy apró tükör van. Hát ez nem lehet kellemes.
2/15 anonim válasza:
Ha nő va gy akkor kevésbbé, ha ffi, akkor bizona igen.
3/15 A kérdező kommentje:
nő vagyok :S
2011. dec. 12. 17:02
4/15 A kérdező kommentje:
de tényleg nőgyógyásztai székbe "ületetnek" és le is szíjjaznak? :S
2011. dec. 12. 17:02
5/15 anonim válasza:
Igen, nőgyógyász székben történik, nem biztos hogy "leszijjazzák" a lábadat.
6/15 anonim válasza:
Nem rosszabb, mint egy katéter felhelyezése. Nekem szülés után kellett katéter, nagyon féltem tőle, de semmi extra. Kellemetlen, icipicit fáj, de egyáltalán nem vészes. Hogy szíjaznak-e azt nem tudom, de ha igen, az a Te érdeked is, mert ha véletlenül vagy akaratlanul megmozdulsz, azzal sérülést okozhatsz magadnak, na az már biztosan fáj. Ne félj!!
7/15 anonim válasza:
Nőgyógyász székben történik, de nem kötnek le, nem olyan éles, ill hegyes a cső. A méhnyak kimetszésnél szokták lekötni az alanyt, hogy nehogy megmozduljon véletlenül és az bizony gond lehet ott már...
Nem fog fájni, érezni fogod a cső behatolását kicsit, de nem fáj!!
8/15 anonim válasza:
Majd számolj be tapasztalataidról, ha túl leszel rajta.
9/15 A kérdező kommentje:
megvolt, valóban nem szíjjaztak le, de nagyon kellemetlen volt :S
2011. dec. 14. 17:12
10/15 anonim válasza:
Jajj, sajnállak, de legalább túl vagy rajta!
És minden rendben van?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!