Már 3. napja kellemetlen viszketésem van az intim
testrészemnél lehet hogy hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Nem merek elmenni az orvoshoz de nem tudom hogy hüvelygombám van vagy valami más . és ha hüvelygomba el múlik kezelés nélkül?
2011. dec. 10. 18:13
1/9 anonim válasza:
Ez hüvelygomba, és nem fog elmúlni magától! Miért nem mersz elmenni az orvoshoz?
2011. dec. 10. 18:21
2/9 A kérdező kommentje:
Mert nekem kellemetlen ilyen dolgokról beszélni/orvoshoz menni.
2011. dec. 10. 18:27
3/9 anonim válasza:
Hááát...pedig egyszer el kell kezdeni....
Nemtudom mennyi idős lehetsz, de ha annyira fiatal, esetleg beszélhetnél anyukáddal, és elkísérhetne ő is.
Az a baj, hogy az ilyen kezeletlen nőgyógyászati problémák csak halmozódnak, és sajnos meddőséghez is vezethet....
Én erőt vennék, és nem kockáztatnék!
2011. dec. 10. 19:44
4/9 anonim válasza:
Nagyon megértelek, éppen néhány napja voltam orvosnál, és rémesen kényelmetlen dolgokról kellett beszélnem vele. De muszáj volt, és utána sokkal könnyebbnek éreztem magam. Még segített is a problémán. Menj el, csak keress egy nagyon empatikus orvost, aki megértően áll nem csak a problémádhoz, de a zavarodhoz is.
2011. dec. 10. 20:31
5/9 anonim válasza:
EL KELL MENNED ORVOSHOZ, mert itt senki nem fogja tudni megállapítani, hogy mi a bajod. Csak orvos tudja megmondani vizsgálat után a diagnózist. Aki látatlanban bármit ajánl, az nagyon nagyon felelőtlen!!!
2011. dec. 11. 07:44
6/9 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz elmenned orvoshoz. Kérdezd meg anyukádat, nő ismerőseidet, hogy kit ajánlanak, és ahhoz a dokihoz menj. Hidd el, hogy a doki ezer meg egy hasonló esettel találkozott, és nem fog rossz szemmel nézni rád. Nem kellemes ilyesmiről beszélni, de jobb minél előbb orvoshoz menni, nehogy nagyobb baj legyen a dologból.
2011. dec. 11. 10:35
7/9 anonim válasza:
Ha éget, viszket, stb odalent, akkor vagy menj minél előbb orvoshoz, vagy első körben vegyél egy intim segítséget.
(most olcsóbb is a mindennőneken)
Nekem ha volt gondom, akkor ez megoldotta a problémát, szinte pár óra alatt megszűnt a viszketés.
Ez egy intim hab, ami csak akkor kell speciálisan ha már összeszedtél vmit.
Gyógyszertárban is találsz, de szerintem olcsóbb a neten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!