Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már 3. napja kellemetlen...

Már 3. napja kellemetlen viszketésem van az intim testrészemnél lehet hogy hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Nem merek elmenni az orvoshoz de nem tudom hogy hüvelygombám van vagy valami más . és ha hüvelygomba el múlik kezelés nélkül?
2011. dec. 10. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez hüvelygomba, és nem fog elmúlni magától! Miért nem mersz elmenni az orvoshoz?
2011. dec. 10. 18:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert nekem kellemetlen ilyen dolgokról beszélni/orvoshoz menni.
2011. dec. 10. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Hááát...pedig egyszer el kell kezdeni....

Nemtudom mennyi idős lehetsz, de ha annyira fiatal, esetleg beszélhetnél anyukáddal, és elkísérhetne ő is.

Az a baj, hogy az ilyen kezeletlen nőgyógyászati problémák csak halmozódnak, és sajnos meddőséghez is vezethet....

Én erőt vennék, és nem kockáztatnék!

2011. dec. 10. 19:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon megértelek, éppen néhány napja voltam orvosnál, és rémesen kényelmetlen dolgokról kellett beszélnem vele. De muszáj volt, és utána sokkal könnyebbnek éreztem magam. Még segített is a problémán. Menj el, csak keress egy nagyon empatikus orvost, aki megértően áll nem csak a problémádhoz, de a zavarodhoz is.
2011. dec. 10. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
EL KELL MENNED ORVOSHOZ, mert itt senki nem fogja tudni megállapítani, hogy mi a bajod. Csak orvos tudja megmondani vizsgálat után a diagnózist. Aki látatlanban bármit ajánl, az nagyon nagyon felelőtlen!!!
2011. dec. 11. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig muszáj lesz elmenned orvoshoz. Kérdezd meg anyukádat, nő ismerőseidet, hogy kit ajánlanak, és ahhoz a dokihoz menj. Hidd el, hogy a doki ezer meg egy hasonló esettel találkozott, és nem fog rossz szemmel nézni rád. Nem kellemes ilyesmiről beszélni, de jobb minél előbb orvoshoz menni, nehogy nagyobb baj legyen a dologból.
2011. dec. 11. 10:35
 7/9 anonim válasza:

Ha éget, viszket, stb odalent, akkor vagy menj minél előbb orvoshoz, vagy első körben vegyél egy intim segítséget.

(most olcsóbb is a mindennőneken)

Nekem ha volt gondom, akkor ez megoldotta a problémát, szinte pár óra alatt megszűnt a viszketés.

Ez egy intim hab, ami csak akkor kell speciálisan ha már összeszedtél vmit.

Gyógyszertárban is találsz, de szerintem olcsóbb a neten.

2011. dec. 12. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:

El kell menni orvoshoz, ez egyértelmű!

Létezik egy csomó jótanács a témában itt:

[link]

2011. dec. 18. 17:09
 9/9 anonim válasza:

Ha nem segít az Intim Segítség, nem enyhülnek a tünetek, valóban érdemes orvoshoz fordulni.

Hasznos infókat találsz itt is:

www.intimapolas.hu

2012. jan. 24. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!