Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek teherbe eshetett?

Szerintetek teherbe eshetett?

Figyelt kérdés
Aggódom a barátnőmért. Lefeküdtünk nem régiben, a második alkalom volt. Petting közbe elmentem, utána pisiltem (a kémhatása elv megöli a spermiumokat), aztán megmostam rendesen a péniszem. Majd amikor a szexet elkezdtük, két óvszert húztam, majd mikor kivettem megláttam hogy az 1ik kiszakadt (az alsó nem), így másik kettőt húztunk (ezek nem szakadtak ki), majd mielőtt elmentem kihúztam.5-én v 6-án meg kellett volna jönnie, de még nem jött meg neki. Szerintetek teherbe eshetett, vagy lehet attól, hogy most összekuszálódott a "hormonháztartása" v hogy szokták mondani? .17/F
2011. dec. 10. 23:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Legközelebb húzzál hármat...
2011. dec. 10. 23:16
 2/14 anonim ***** válasza:
3 nap késé még nem késés. IGen, lehet, hogy az elmenyek miatt.
2011. dec. 10. 23:22
 3/14 anonim válasza:
szerintem nem igen lehetséges, de ha sokat késik menjetek el nőgyógyászhoz!
2011. dec. 10. 23:23
 4/14 LadyLee ***** válasza:

Ha ennyire paráztok és tonnaszám húzzátok fel egyszerre az óvszert, akkor inkább ne csináljátok, mert még nyilvánvalóan nem álltok rá készen.

Egyébként - bár nem értek hozzá, mert tablettát szedek, amióta az eszem tudom, így csak nagyon ritkán használtam óvszert, de szerintem pont ront a hatásfokán, ha többet húztok fel - nem véletlen, hogy a felső elszakadt - mivel nem arra van kitalálva, hogy egy másik gumifelülettel dörzsölődjön.

A nő pedig nem robot, pláne nem 17 évesen. Nem jelent semmit, ha néhány napja még nem jött meg. Ha a gumi nem szakadt ki, akkor nem terhes. Legalábbis tőled nem. ;) Na jó, nem idegesítelek, megteszed ezt te magadnak.

A lényeg: ha ennyire féltek, akkor lassítsatok szerintem, mert ez így nem is lehet túlságosan élvezetes.

2011. dec. 10. 23:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy azért 2, mert 1ben nem bízik valamiért. a másik meg olvastam Lady hogy tablettázol, ő is gondolkodott ezen, csak én meg hallottam arról, hogy későbbiekben ronthatja a szervezetet, mmint lehet nem fejlődik normálisan a baba, meg hogy elhízás is lehet. meg alapból az hogy évekig kell szedni nem? és nem szeretnék ilyen gondokat neki. te hogy vagy ezekkel?
2011. dec. 10. 23:32
 6/14 LadyLee ***** válasza:

"hogy későbbiekben ronthatja a szervezetet, mmint lehet nem fejlődik normálisan a baba, meg hogy elhízás is lehet. meg alapból az hogy évekig kell szedni nem? és nem szeretnék ilyen gondokat neki. te hogy vagy ezekkel?"

Emiatt ne aggódjatok. A baba fejlődésére csak akkor hat, ha terhesen szeded - egyébként utólag, amikor már nyilván nem szeded, nincs ilyen hatása. Az elhízás szintén inkább a régi tablettákra volt jellemző, szerintem a modern tablettáknál max. 1-2 kiló plusz lehet, de az se valószínű, szerintem ezt csak kifogásként használja 1-2 lány az elhízására.

Évekig pedig nem "kell" szedni, bár az tényleg nem jó, ha egyik hónapban szeded, aztán nem, mert kell 1-2 hónap, míg egyáltalán teljesen hozzászokik a szervezet.

De van egy csomó egészségvédő hatása is, nekem például nagyon szép lett tőle a bőröm (bár korábban sem voltak vele nagy gondok, de határozottan pozitívan változott tőle). A szabálytalan, esetleg fájdalmas menstruációt is szépen rendbe hozza. Illetve bizonyos szinten védelmet nyújt egyes petefészek-ciszta típusokkal szemben.

Persze vannak kockázatai is, nem szedhető májproblémák esetén, növeli a trombózis kockázatát, stb. Ezért kell konzultálni egy orvossal és mérlegelni az előnyöket és a hátrányokat. Nekem bejött, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.

2011. dec. 10. 23:44
 7/14 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm Szépen az Infókat:)
2011. dec. 10. 23:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Én ismerek 2 nőt is, aki tabletta mellett fogant meg, kihordták a babát, és kb. a gyerekek 8 éves koráig nem volt hét, amikor ne kellett volna kórházba menni velük, addigra stabilizalodott valamelyest a gyerekek egeszsege. Teli voltak belgyogyaszati es immunbetegsegekkel.
2011. dec. 10. 23:54
 9/14 LadyLee ***** válasza:
Ha valaki teherbe esik a tabletta mellett és a terhesség alatt tovább szedi, mivel nem tudja, hogy terhes, na az tényleg okozhat gondot. Szóval ha paráztok, akkor érdemes tabletta mellett mondjuk 2 havonta csináltatni egy terhességi tesztet és akkor ezt ki is lehet küszöbölni. Egyébként 1 ilyen esetről én is tudok az ismerőseim körében, hogy tabletta mellett esett teherbe a lány, de figyelembe véve, hogy hány embert ismerek, az 1 eset igazán elenyésző, messze jobb arány, mint ami a gumival elérhető. Én több, mint 10 éve szedem a tablettát és nem estem teherbe, semmi negatív hatását nem tapasztaltam.
2011. dec. 11. 00:05
 10/14 A kérdező kommentje:
Meg az a gondom még, hogy ha tablettát szedne, akkor h azt mindig venni kéne, nem tudom meddig tart ki egy doboznyi, gondolom az ára is változó, és az lenne ennél a gond, hogy a szülei nem biztos, hogy fizetnék...vagy hogy egyáltalán szedje.
2011. dec. 11. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!