Terhesség vagy ciszta?
kedd, szerda, csütörtök, mentem mindennap nőgyógyászhoz. Néztek UH-t; szerda és csütörtök. Nem tudták megmondani (mindegyik másik orvos..), hogy mit látnak a petefészkemben, elküldtek vérvételre... Kérdeztem, esetleg méhen kívüli terhességről lehet-e szó, azt mondta, ez túl nagy ahhoz (csütörtökön még 20 ft nagyságú volt, most tojás nagyságú)... Nyomásra fáj csak, görcseim nincsenek, terhességre utaló jeleim sem. Nov. 6.-án volt az utolsó menzim, és már dec. 5.-én meg kellett volna jönnie(nekem napra pontosan mindig megjön, nem szedek foggátlót).
Nem láttak semmit sem, a nagycisztán kívül.
Teszteltem szerda, csütörtök mindkétszer negatív lett, halvány pozitív sincs.
Én nagyon félek :( már 3 nőgyógyász látott, és nem tudják mi van a cisztában.. az egyik annyit mondott, ezek érett tüszők, amik nem tudtak leszakadni, és bent maradtak, így most meg se fog jönni.. kérdeztem, miért fáj akkor ennyire? azt nem tudta megmondani...
A másik orvos már nem piacon vette a diplomát (ehhez utaztam oda-vissza 100km-ert), ő megértette a fájdalmat, de nem tudja még megállapítani tulajdonképpen mi lehet. Ez a ciszta egyik napról a másik 2 cm-ert nőt.. Félek, hogy jövőhéten amikor vissza kell mennem, már menni se tudok...
Gyógyszert eddig sose kaptam cisztára, pedig ahogy olvastam, sokan kaptak.. nekem azt mondta nem tudja, mitől van, majd elmúlik, vagy sem... lehet, csak nem akar ártani mindenféle bogyóval?
Szerintetek ez csak ciszta lehet?
nahát akkor kezet is fogahtunk nekem is pont ugyanez van! Hebegett-habogott mindent, összevissza mondott pedig tudja nagyon jól hogy én is egészségügyis vagyok!
NEm foglalkoztam vele el kell menni másik orvoshoz! nekem műtétet javasolt mert a tüsző ugy maradt, de....hát na mindegy....
menj el másik dokihoz is h mit mondd tudod ahány orvos annyi félre verzió, de nem kell aggódnod!
fogamzásgátlót fel fog irni megnézi hogy attól alakul-e, ha igen akkor semmi baj sincs!ű
csak ne idegeskedj
foggátlót nem szedhetek, mert stoke-ot kaphatok, a fejgörcsök, migrének miatt, illetve a májam nem bírja az ilyeneket. Gyógyszer-érzékeny vagyok...
Már 6 nőgyógyásznál voltam, jövőhét csütörtökre visszahívott, ő NAGYON jó orvos...
Gyógyszeres terápia önmagában a petefészek ciszták kezelésére nem alkalmas, csupán az esetleges társuló panaszok megszüntetésére szolgál, maga a tömlõ gyógyszeresen nem tüntethetõ el.
ezt is megtudtam...
A betokosodott cisztát ugy kell elképzelni, hogy mintha egy labdában lenne egy golyó, sehogysem jön ki onnan....Ezért egy tű(félével) átszúrják ezt a kis labdát ami ez esetben a tok és a benne lévő, gennyet, vagy bármit kiszívja és ezt elküldik vizsgálatra, és abból derül ki hogy mit fog veled tenni!
Érzéstelenitést kapni fogsz! Nem lesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!