Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nem műtenek meg, egy idő...

Ha nem műtenek meg, egy idő után meghalhatok?

Figyelt kérdés
Van egy cisztám ami "anteuterin elhelyezkedésű" ez nem tudom pontosan mit jelent, de 55mm-es és nagyon fáj. Állítólag mindenképp meg kell műteni. És ha nem műttetem meg hanem bennhagyom és csak várok, várok, mi történhet?
2011. dec. 7. 20:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Először is leszögezném, hgoy ez egy elméleti kérdés!!! Nem arról van szó, hogy nem akarom megműttetni! Szóval nyilván ha sor kerül rám, akkor "kés alá fekszem" ezzel semmi problémám, sem azzal a húsz perces altatásban-levéssel.

Tudom, hgoy nem kell rögtön leírni az SZTK-t sem, mert elvétve nagyritkán akadnak rendesek is, de ahol én voltam (sürgősségire mentem anynira nagy fájdalmaim voltak, és ott helyben megvizsgáltak) ott nagyon negatív volt a visszajelzés. Közölték, hogy nincs rám idejük, még arra sem, hogy elmondják, hogy mit jelent az a rengeteg orvosi blabla amit a lapra leírtak.

2011. dec. 7. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

egyik buda melletti magánklinikán, majdnem "átkezelték" egy rokonunkat a túlvilágra, amit aztán a Kútvölgyiben hoztak helyre!!! (mindezt 1.5 Milláért!)

Na csak ennyit a magánról, ahol nagyon "kedvesek".

2011. dec. 8. 07:27
 13/13 A kérdező kommentje:
nyilván a magánon sem tökéletesek. De azt el kell ismerni, hogy általában lelkiismeretesebbek (naná, mert rendes pénzt kapnak..)
2011. dec. 8. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!