Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először jegelik, utánna...

Először jegelik, utánna műtenek vagy mindjárt műtenek?

Figyelt kérdés

Félek, h vakbelem lesz. Igaz, ha megnyomom a bal oldalt, akkor nem fáj a jobb, de attól még félek, mert gyakran fáj az alhasam... mondjuk lehet, h a felfázás miatt is. Azt hallottam, h először jegelni szokták és ha nem múlik el a fájdalom , akkor műtenek. Ez igaz ?

Köszönöm szépen :D

2011. máj. 11. 18:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Magadtól nehogy jegeld!

Én pár éve alhasi panaszokkal elmentem orvoshoz. Rávágta, hogy vakbél, benn fogtak, infúzióra tettek, jegeltek, majd rosszabb lett. Aztán eszükbe jutott, hogy akkor újra menjek nőgyógyászati vizsgálatra, mert elsőre csak futtában vizsgáltak, inkább csak arram mentek, hogy a terhességet kizárják. Szóval 1 nap után újra nőgyógyász, aki megállapította, hogy nem is a vakbelemmel volt a baj, hanem petefészek gyulladásom volt, amit a jegeléssel úgy elrontották, hogy vesemedence gyulladásom is lett. Több hétbe telt mire kigyógyítottak belőle.

Szóval ha rám hallgatsz, akkor kérj egy alapos nőgyógyászati vizsgálatot.

2011. máj. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!