Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna folyás és menses kimarad...

Barna folyás és menses kimaradása hátterében mi lehet?

Figyelt kérdés

csináltam tesztet, az aktus után 1 héttel és 3 héttel is, mind a 2 negatív lett. viszont 2 hete barna folyásom van, ami nagyon zavar és a menstruációm se jött meg. :S

alhasamba olykor-olykor bele szúr a fájdalom, nyomásra pedig egyenesen fáj, bár nem sokáig.

elég rendszertelenül eszem és sokat idegeskedem. a menstruációm pedig rettenetesen szeszélyes és kiszámíthatatlan kezdetektől fogva, de most egy kicsit megijedtem :S

mi állhat ezek hátterében?? kérlek, csak normális válaszokat!

2011. dec. 6. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
A tesommal is volt ijen es neki a nogyogyasz azt mondta hogy valami fertozes amit a kozhelyi wc-ken lehet felszedni.
2011. dec. 6. 18:42
 2/5 anonim válasza:
Az idegeskedés és a rendszertelen étkezés gyakran bezavarhatja a ciklust.Próbálj erre odafigyelni, kösd le magad, hogy kicsit stresszmentesebb legyen az életed.És természetesen a napi 5-6 étkezés nagyon fontos, és próbálj meg minél egészségesebb ételeket enni. Azért én a helyedben biztosan elmennék egy nőgyógyászhoz, hogy megvizsgáljon nem lehet-e valami más kiváltó ok.
2011. dec. 6. 18:49
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm!

hétfőre be is írattam magam, csak megijedtem :S

2011. dec. 6. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:

aktus után egy héttel az lett volna a csoda, ha nem negatív a teszt

a barnás folyás vérzés...ez lehet a menzeszed is (terhességgel és/vagy fertőzéssel megspékelve)

vagy hormonprobléma/fertőzés/gyulladás/méhszájseb miatti vérzés

tesztelj újra és menj orvoshoz!

2011. dec. 6. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, ezért csináltam még rá 2 hétre is egyet, az is negatív lett!
2011. dec. 6. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!