Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, ha viszket?...

Mit csináljak, ha viszket? (Eddig semmi bajom nem volt, de most aludni sem tudok tőle)

Figyelt kérdés
Eddig semmi bajom nem volt, de most pár napig kórházban feküdtem a nőgyógyászati osztályon, ugye vizsgálgattak is, meg a mosdók is elég undik... és ma már annyira viszketett "ott lenn", hogy felébredtem rá... szerintem kicsit olyan, mintha ki lenne száradva. MA suliba kellene mennem, van valami ötlet, hgoy mit kenhetnék rá, amitől jobb lenne?
2011. dec. 6. 05:02
 1/6 anonim ***** válasza:

szia

ilyen nekem is volt (nem volt folyásom semmi, csak ez a száraz bőr érzet). Körömvirágkrém pár nap alatt helyrehozta.

Meg este bugyi nélkül aludtam, mert az is csak irritálta a bőröm.

2011. dec. 6. 07:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne kenj rá semmit, hanem menj vissza orvoshoz!
2011. dec. 6. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj azonnal nőgyógyászhoz, mert lehet egy fertőzés is, amit ha nem kezelnek, komolyabb bajod is lehel belőle!!!
2011. dec. 6. 07:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Hát egyébként már régebben volt ilyen és pár nap alatt elmúlt, de addig is szenvedtem.. :S

A dokihoz felesleges menni, mert 54 napra adnak időpontot...

2011. dec. 6. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja igen. Nekem amikor ilyen volt, felhívtam a dokimat, ő azt mondta hogy a borotválás is csinálhat ilyet (hogy ennyire kiszárítja a bőrt)

első voltam

2011. dec. 6. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem elkaptál valamit. Irány a doki, ha 54 napra kapsz időpontot, akkor egy másik doki. De a sürgős eseteket azonnal szokták fogadni. Ha másképp nem megy, akkor magándoki. A kezeletlen fertőzés végleges meddőséget okozhat.
2011. dec. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!