Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » CA 125-tel kapcsolatban valaki?

CA 125-tel kapcsolatban valaki?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja elmentem nőgyógyászhoz alhasi fájdalommal.Nemrég cisztát állapítottak meg,de valami magas volt a véremben, a nőgyógyász lekérte ismét a vérvételt.Megis csináltuk,következő héten elmentünk,és nagyon ideges volt az orvos.A CA 125 nevű hormonom 328 volt.Elküldött(egy sokadik)UH-ra,ahol nem láttak,csak tüszőket.Semmi mást.Az orvos nemtudta mi legyen,mivel fiatal is vagyok,felvitte az osztályvezető főorvosnak a papírjaimat.Végül MRI vizsgálatra küldött,ami még odébb van.A kérdésem annyi lenne,hogy akkor most ez az eredmény mit is jelenthet megközelítőleg? Mert hiába kérdeztük anyukámmal mindenki annyit mondott:ez egy hormon.. Utánna néztem neten,már amennyire értettem az egészből valamit és szinte csak daganatos betegségekről ír.Az orvos a rosszindulatúság kizárása miatt küldött MRI-re.Akkor nekem valamilyen daganatos betegségem van? Nagyon félek,17 éves vagyok,jó lenne ha valaki,aki esetleg tapasztalatból tudja írna.. :/
2011. dec. 5. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha ennyi év után még "rendben vagy", akkor jó eséllyel nem petefészekrákról volt szó...

Ráadásul az erős alhasi fájdalmak is endometriózisra utalnak. Azt viszont csak a laparoszkópia mutatja ki, de ha állandó fájdalmaid vannak, lehet érdemes azt is bevállalni a diagnózis érdekében. Ha bebizonyosodik, akkor lehet kezelni.

2015. jan. 16. 18:46
 12/14 anonim válasza:
Sziasztok!! Igaz regi a poszt,de hatha lesz olyan akinek segithetek vele. Nekem igaz elment a baba es miutan le telt a 2 het hivtam az orvosomat hogy mikor tudnek menni vissza kontrollra. Azt mondta ra erunk meg mivel panaszom nem volt. Azutan el telt 4 het es a menstruaciom meg mindig nem jott meg. Elmentem az orvosomhoz aki mondta hogy bizony egy 39x44 mm-es cisztam van a jobb petefeszkembe. A hir hallatan annyira nem ijedtem meg mivel nekem volt mar ciszta de kipukkant. Meg akkor sem voltam ketsegbe esve miutan elkuldott Ca125 vervetelre. Viszont amikor ra kerestem hogy az mi nagyon megijedtem. Megtortent a vervetel aminek az erteke 80 lett. Felhivtam az orvosom,hogy ez a helyzet es ma egy foorvos jelenleteben egy genetikai ultrahangot csinaltak (ami kiszuri a dolgokat)es kiderult hogy egy kis tuszom van ami kezd osszezsugorodni mar 23 mm. Es semmi koros elvaltozas nem talalhato!!! 2 3 honap es teljesen felszivodik!!! Ugyhogy ne kovessetek el azt a hibat mint en hogy tul aggodtam a dolgokat!:)
2017. máj. 15. 16:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok most találtam ezt az oldalt hát elèg későn igen de csak mert a multhónapban nekemis ezz lett az eredmènyem. Ca 125 H-4. Aztondták cisztám van amit meg fognak műteni

A neten meg azt olvasom mindenhol hogy petefészekrák. Nekem felismerhetetlen el változott daganat. Ezvan a papiromra irva. Ès most menstruálok elvileg jövöhèten mütenek vagy elöte elkelnekik végezniük más visgálatot??

2021. márc. 2. 17:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia tudom elèg régi ez a beszélgetés de nekem pont az van most mint neked. Mi derült ki nálad? Nekem CA 125, H-4 em van bizonytalan ès ismeretlen viselkedèsü daganat ezvan a papírra irva. Ès ènis az interneten csak daganatos betegséget találok ami az epikrizisemre utal a CA 125 h-4 re Rák ezt írják minden hol a neten másra utalot nem látok.
2021. márc. 3. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!