Diablo1515 kérdése:
Tudnátok segíteni hüvelygombával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és voltam dokinál 1x adott egy kenőcsöt hát az rossz volt. ki akarom próbálni a körömvirág kenőcsöt vagy a joghurtot(natur) de már hónapook óta teszek ellene de nem segített semi anyut meg nem akarom zavarni mert ez nekem így is ciki.kérlek ha tudtok valami jót akkor írjatok De ne azt h menjek orvoshoz ha egyszer az orvos akinél voltam egy nagy ... (meg mindenki csak ezt mondja)és tudom h hüvelygombám van mert ő mondta úgyhogy mondhattok bármit ami evvel kapcsolatban jó. előre is köszönöm2011. dec. 3. 10:48
2/4 anonim válasza:
Megvizsgált az orvos? Ha nem, akkor menj másikhoz!
3/4 A kérdező kommentje:
Igen megvizsgált az orvos.
2011. dec. 4. 09:46
4/4 anonim válasza:
Milyen tüneteid vannak? Viszketés, égés, pirosság esetleg csípő vizelés? Ha ezek akkor biztosan hüvelygomba.
Nekem ha hüvelygombám volt mindig Canesten combit használtam. Nagyon gyorsan hat 3-4 napon belűl és ahhoz, hogy a későbbiekben elkerüld ezt a a kellemetlen érzést ne vegyél fel műszálas alsóneműt, csak pamutot és mindig alaposan mosakodj meg ott lent.
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!