Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt olvastam, hogy az ezüstkol...

Azt olvastam, hogy az ezüstkolloid hatékony hüvelygomba ellen is. Ebben az esetben, hogyan kell alkalmazni az oldatot? Mit jelent az, hogy a hüvely irrigálása ezzel a szerrel?

Figyelt kérdés
2008. márc. 25. 12:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Utolsóm válaszolónak:

Mielőtt ilyen badarságot írsz, nézz már utána a dolognak!

70 évig kell folyamatosan használni az ezüst kolloidot a megengedettnél többszörös dózisban, ahhoz,h beszürkülj tőle!

Olvastad valaha az gyógyszerek mellékhatásait amit az orvos felír ilyen esetekben, vagy bármelyik antibiotikumét?

Szép hosszú a lajstrom !Az ezüst K.-nak szinte semmi mellékhatása nincsen..

Tessék utána olvasni,ha nem vagy vele tisztában !

2013. máj. 29. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van,az ezüstkolloid jó,bátran lehet használni,a minőségére kell csak odafigyelni,ezt meg neten megtalálni melyik a jó minőségű amitől semmi bajod nem lesz.Én használtam már,megittam vagy 2 üveggel és nem lettem szürke :)
2014. jan. 8. 13:52
 13/14 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Először is a gombával küszködőknek írnék. A candida gomba minden egészséges szervezetben megtalálható, méghozzá a gyomorban, VISZONT imádja a cukrot, így ha kap belőle jó sokat, lepofátlankodik a hüvelybe és a végbélbe. A gyógyszerek csak ideig/óráig hatnak, ha nem csökkentitek a cukrot. Én 3 éve hagytam abba a fehér cukor fogyasztását, barna cukrot használok, és csak módjával! A csokifüggőségemet is le kellet küzdenem, de nem bánom, mert 3 éve semmi bajom. Ajánlom a kolloid mellé a homeós candida elleni bogyeszt is 9 ch-s oldatban.

Az ezüstkolloidot pedig ajánlom, TERMÉSZETES antibiotikum! Mi pl kullancs csípésre használjuk. Szóval nem vegyszer, nem szürkülsz be tőle, és nem kell abbahagyni fél év múlva, ez csak egy remek propaganda arra, hogy hagyjuk a természetes, jól bevált dolgokat, és vegyük meg a sok sz@rt, ami káros az egészségünkre, de tök nyugodtak vagyunk, mert doki bá felírta.

Szóval ennyi lenne a véleményem. Remélem valakinek segítettem vele.

2014. aug. 12. 20:38
 14/14 anonim válasza:
Gyakorlott candidásként írom. A cukrot vissza kell fogni, rostos béltisztító ételeket, probiotikumot enni.De nekem a fő probléma a nem diagnosztizált glutén érzékenység volt, az okozta.
2023. máj. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!