Azt olvastam, hogy az ezüstkolloid hatékony hüvelygomba ellen is. Ebben az esetben, hogyan kell alkalmazni az oldatot? Mit jelent az, hogy a hüvely irrigálása ezzel a szerrel?
Ha még nem mentél el nőgyógyászhoz, akkor menj el, feír gombaellenes készítményt.
Én a helyedben nem használnám az ezüst kolloidot az biztos! sajnos Amerikában már nem engedik, hogy gyógyhatású készítményként (nemhogy gyógyszerként) árulják. Csak táplálékkiegészítőként hozható forgalomba.
Még az is, ha a bőrödre kened, okozhat argyíriát (lerakódik a bőröd alatt az ezüst és szürke leszel). Azonkívül a használata okozhat idegrendszeri,vese és más bajokat!!!
A hüvely irrigálása azt jelenti, hogy a folyadékot beleöntöd a hüvelyedbe. Mint a végbélbe a beöntést.
De én irrigálás helyett dokihoz mennék.
Mindenféleképpen menj el dokihoz. Ajánlom a magánnőgyógyászt. Megvizsgál, ír fel általában szájon át szedős gyógyszert, meg kúpot is biztos. Sőt, ha olyan a baj, még kenetet is vehet, attól se félj!
Én a helyedben nem kísérleeznék a hüvelyemmel
Utolsónak:
Teljesen igazad van!!Mér évtizedek óta ezzel küzdök.Minden kúpot,gyógyszert kipróbáltam és mindig visszatér.Elegem van a nőgyógyászokból,akik csak írnak egy receptet,de nekik teljesen mindegy meggyógyulsz-e.Most én is kipróbálom az ezüstöt,hátha az segít.Babát szeretnénk és megint kijött a gomba.De ha most elkezdek kúpozni,akkor nem lehet sexelni.Most van peteérésem.Hogy lesz akkor baba?Remélem használni fog!
Lányok! Utolsó kettővel teljesen egyet értek! Nekem is évekig volt, addig keseritette meg az életemet! Bár még nem vagyok teljesen gyógyult, de már sokkal jobban érzem magam!
Kb 3-4 évvel ezelőtt kaptam el. Akkori partneremet is kezeltük, de a gomba folyamatosan visszajött. Nekem is már mindent felirtak, semmi sem használt. Ideig-óráig jó volt, aztán visszajött a gomba. Aztán másik orvoshoz mentem, magénrendelésre, ahol csak annyit értem el, hogy az orvos megkérdőjelezte, hogy vajon a párom hűséges-e, vajon rendesen használjuk-e a gyógyszereket, a végén már mindent mondott, hogy esetleges anális fertőzés, meg ilyenek... Az elkeseredésem mellett a szex sem volt már az igazi, arról nem is beszélve, hogy az elmúlt évben nem tudom mennyi pénzt a tisztasági betétekre és a gyógyszerekre költöttem. Aztán aki azt gondolja, hogy ''csak'' orvoshoz mentem, az téved. Kipróbáltam a grapefruit-cseppet, cickafark-teát, irrigáltam is. (a jódos nekem nem igazán hasznákt viszont csipett, ellenben a laktózos nekem tetszett, már nem a gomba ellen, hanem amúgy, simán a hüvely tisztitására, persze nem minden nap.)
Aztán pár hónapja megismertem egy természetgyógyászt. Ő mondta, hogy el vagyok savasodva, lugositani kellene. Ami azt jelenti, hogy: semmi liszt, semmi tej, semmi tojás, semmi cukor(!), kevés só, semmi erős fűszeres étel, semmi disznóhús, semmi csirkebőr. Viszont enni kell rozskenyeret, sok friss zoldséget és gyümölcsöt, citromot a húsával együtt, krumpli levét, és csirkehúst. És emellett kezdtem el használni az ezüst-kolloidot. Nem szabad, hogy fémmel érintkezzen, szóval ne tedd fémkanálba, feémpohárba! Öblögetni kell vele pár másodpercig (érezni fogod az izét, kicsit fémes) aztán lenyelni. Én irrigáltam is vele, és le is modtam vele a hüvelyem - az égés percek alatt elmúlt! A legjobb pedig, hogy a párom is észrevette a javulást - azóta újra élvezem a szexet! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!