Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Peteérés óta barnázom, lehet...

Peteérés óta barnázom, lehet ellene tenni valami?

Figyelt kérdés

Peteéréskor normális nyákom szokott lenni. A múlt hónapban kicsit barnás, véres volt, de aztán a ciklusnak megfelelő volt minden. Ezen a héten kedden volt peteérésem. Az eddigiekhez képest rengeteg nyák jött a közepén egy adag véressel. Mármint volt egy nagy adag átlátszó és annak egy része véres volt. Azóta meg folyamatosan barnázom. Úgy mint a menstruáció előtti és utáni napokon. Még sosem volt ilyen.

Van amikor érzem, hogy szurkál a petefészkem, most (kedden) délelőtt az egyiket éreztem, délután, meg mintha a másikat. Előtte nap szaunáztam, és fürödtem (úsztam). Most meg kicsit meg vagyok fázva (nátha), de ezeknek nem szabadna hatással lenni rá. Vagy tévedek? Lehet-e vagy érdemes-e tenni valamit?

2011. dec. 3. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
De szerintem hatással lehet rá!Az is lehet,hogy pont a petefészked gyulladt be!Jobb,ha megnézeted orvossal!
2011. dec. 3. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:

A petefészkem nem fáj. Csak kedden szurkált, ugyanúgy mint más esetekben, csak most mind a két oldalon.

Azóta nincs semmi fájdalom a petefészek, vagy a méhem környékén. Csak "taknyos" vagyok és ez miatt fáradt.

2011. dec. 3. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát..attól egy kivizsgálás nem árt,nem mondom,hogy pont petefészekgyulladás,de bármilyen nőgyágyaszati probléma lehet.
2011. dec. 3. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:

igen, nyilván van valami, mert csak úgy nem barnáznék.

Csak kiváncsi lettem volna valakinek volt-e hasonló tapasztalata. még sosem volt ennyi nyákom vérrel kombinálva.

majd kérek időpontot, de ilyen megfázva nem akarok odamenni. Nem tudom ragájos-e a náthám.

2011. dec. 3. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam peteéréskor ugyan ez van... Ezzel jár az ovuláció,semmi gond. Nyugi! De persze egy orvos azért nem árt :)
2011. dec. 4. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!