Mindenkinek ENNYIRE fáj? És mit kellene erre bevenni?
köszönöm a válaszokat, jó tanácsokat :)
nos, ez évben még nem volt hasonló szenvedésem szerencsére, cisztám az UH szerint nincsen, vérszegény az elvileg nagyon vagyok (ja, ezt eddig is tudtam). szóval szedem a vasat, meg némi multivitamint, most pár nap eltéréssel normálisan meg is van a ciklus. és képzeljétek, nekem az az egyik fő "fegyver" a szenvedéssel kapcsolatban, h nem tampont használok az első napokban. hanem betétet, amitől ugyan úgy érzem magam, mint egy pelusos bébi, de itthon szerencsére nem érdekel senkit... (mondjuk az lehet para lesz, ha mennem kell valahova). na mindegy és így nem fáj, ezen felül sokkal jobb, mert mostanság este jön be, amikor a fájdalmat kb átalszom és így ugyan görcsöltem reggel is, de semmi parás nem volt (hányás, kín...) szóval ez lehet egy alternatíva, h tampont nem használok az első napokban. majd ha lesz még fejlemény, szólok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!