Mindenkinek ENNYIRE fáj? És mit kellene erre bevenni?
Lehet hogy azon kevesek közé tartozol, akiknek ténylegesen borzasztó fájdalmai vannak.
Szerintem mindenképp menj el nőgyógyászhoz, járj utána mi okozza.
Sajnos nekem MINDEN menzesz első napján ENNYIRE fáj. Sőt, még jobban, mert nekem csak akkor csillapodik (nem múlik el teljesen), ha a háziorvos beszúr egy görcsoldó injekciót. Gyógyszerek, teák stb. nekem sem használnak. Első nap szinte minden alkalommal többször is elájulok, nem bírok felkelni az ágyból, és hányok. Hál'istennek hétvégén szokott megjönni, nem tudom, mit tennék, ha hétköznap lenne, mert nem tudnék bemenni a munkahelyre. A középiskolában valahogy mindig hétköznapra esett a menzeszem első napja, így rendszeresen kimaradtam aznap az suliból.
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy majd ha szülök egy gyereket, megváltozik a dolog, és utána már nem lesz ilyen fájdalmas. Addig ez van. :(
Dokihoz mindenképpen menj el, mert lehet, hogy köze van a görcseidnek a cisztához.
Aviva tornának kéne utána nézni.
teljesen nem ismerem, de jó lehet
a hideget a hasra - módszert még nem hallottam, de kipróbálom legközelebb, köszi. :)
nem hagyom magam beájultatni, mert eleve az ágyban vagyok, oda meg akkor "ájulok", amikor akarok. :D
de nőgyógyászhoz biztosan megyek hamarosan
cataflamot még nem próbáltam, de semmiképpen nem akarok rászokni semmi gyógyszerre, mert a fájdalomküszöböm eléggé jó, nem akarom ezt gyógyszerekkel szanaszéjjel törni.
na az ibuprofent lehet kipróbálom legközelebb.
jujjj, a görcsoldó injekció durva...lehet én is vagyok ilyenkor azon a ponto, de végigszenvedem. :D és figy, attól, h nekünk ennyire fáj, lehet, h a szülés, meg egyéb ilyen más fájdalmak nem is számítanak majd, mert már olyan erősek leszünk. :))
iigen, fogamzásgátlót nekem is kellett szednem anno a cisztáim miatt, de nem szerettem, mert túl sokat zabáltam tőle. erről a flector izéről még nem hallottam, utánakérdezek a háziorvosnál.
mindenkinek köszi a tippeket. :)
(és ha mondjuk benyomok egy deci töményet? mondjuk kihányom, de akkor attól bekábulok és bealszok, na milyen ötlet? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!