Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj az első tampon?

Fáj az első tampon?

Figyelt kérdés
Nagyon félek tőle.=(
2009. máj. 13. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem fájt. Ne félj tőle, te rakod fel magadnak, ha elkezd fájni megállhatsz.

Először dugd fel csak az ujjadat, hogy tudd milyen irányba kell tolnod.

2009. máj. 13. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

és lazítsd el magad, guggolj le, úgy könnyebb feltenni

nem fáj, ne félj

2009. máj. 13. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fájt, mert én hülye akkor próbáltam, amikor nem menstruáltam, és ezért nem csúszott.

De ne ijedj meg, amúgy simán felcsúszik és nem fog fájni.

2009. máj. 13. 22:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat így már valamennyivel magabizotsabb vagyok.Csak az a gond hogy az ujjamat se erem feldugni xD. De majd megpróbálom.
2009. máj. 13. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

FÁJNI NEM FÁJ CSAK ELÖSZR ÜGYETLENKEDIK AZ EMBER

HA ANNYIRA RAGASZKODSZ A TAMPONHOZ AKKOR PROBÁLKOZZ ELÖSZÖR IS A MINI MÉRETTEL .eLőrehajolva v leguggolva probáld felhelyezni de ne erőltesd viszont ha nem tolod fel teljesen ,kényelmetlen érzés olyan mintha kiesne.

probálkozz!

2009. máj. 13. 23:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem ragaszkodok csak lehet gogy akkor megyünk nyaralni amikor megjön.vagyis elég valószinű=(.de m indenképpen előtte kipróbizom.
2009. máj. 14. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Nekem egyáltalán nem fájt mikor először próbáltam ki! Lehet, hogy azért is, mert előtte azért már "ismertem a testem" (hogy ne írogassak közönségesen, de remélem, értitek, mire gondolok=D)
2011. márc. 1. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem nem fájt, pedig még nem voltam 12 éves se, amikor kipróbáltam, de én is feldugtam előtta a kezem...:) 13/l
2011. júl. 23. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:
a kezed? :O
2011. aug. 16. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!