Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Első tampon - ugye...

Lányok! Első tampon - ugye jól csináltam?

Figyelt kérdés

Biztos ami biztos alapon megkérdezem :) Most jött meg de nincs itthon betétem, így anyámtól vettem tampont, neki viszont normál van. Szerintem bent van, mert végülis nem érzek igazán semmit, csak egy kis nyomást vagy mit..meg mintha ki akarna jönni úgy érzem x"D Persze nem jön ki csak az érzés megvan.

Holnap veszek minit és azt akarom már használni, de most így elég fura..többször próbáltam már amúgy de em ment fel a tampon..most vettem egy nagy erőt és betoltam x"D Remélem nem csináltam rosszul.

2011. máj. 12. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha kényelmetlen akkor nem jól helyezted fel. De amúgy amíg én szűz voltam még a minit sem tudtam felrakni.
2011. máj. 12. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Most még jobban felnyomtam, de mégis érzek valami nyomást vagy mit..nem lehet hogy azért van mert első és szokatlan?
2011. máj. 12. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha kicsit megtelik és még mindig érzed ezt a furcsa érzést, akkor még mindig fentebb kellett volna raknod. Legelőször nekem is szokatlan mindig, ha felrakom, de egy óra múlva ez eltűnik.
2011. máj. 12. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
ne görcsölj mikzözben teszed föl,óvatosan kicsit ferdén nyomd föl a hüvelyedbe ameddig nem érzed és a madzag kilóg,én érzem ha megtelik és könnyen kitudom szedni,minivel kezdj;) nem nehéz
2011. máj. 12. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a kezdetektől tampont használok, viszont sokáig nem használtam valamiért, magam sem tudom miért, csak betétet vettem, utána mikor újra visszatértem a tamponra, fura érzés volt nekem is, természetes, hogy szokatlan. Azért annyira ne dugd fel, de ne is akarjon kicsúszni, ezt szerintem neked kell kitapasztalnod.
2011. máj. 13. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!