Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet? Valamilyen fertőzés?

Ez mi lehet? Valamilyen fertőzés?

Figyelt kérdés

Nem hinném hogy hüvelygomba mert viszketni egyáltalán nem viszket sose.Néha több-kevesebb (teljesen változó) fehér folyás,sokszor elég sűrű.Nem mondanám büdösnek,inkább olyan fémes szaga van(ha létezik ilyen,de ahhoz tudom hasonlítani)

szerintetek?

2011. nov. 30. 18:10
 1/6 A kérdező kommentje:
vagy ha nem is fémes de ilyen savanyú vagy nem is tudom :/:)
2011. nov. 30. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy orvoshoz.
2011. nov. 30. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát :s ez alapján nem tűnik gombának (vagy legalábbis nem a tipikus candidának) ... ha viszont fertőzés akkor ott vizsgálattal tudja csak meghatározni a doki, hogy milyen, szóval sztem is dokihoz kéne menned.
2011. nov. 30. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Öhm, a fehér folyás teljesen normális, ez tisztítja a hüvelyt. Az állaga és a mennyisége a ciklus során változik, de amíg nem viszket, nem fáj, nem csíp stb a nemiszerved, és a folyásodnak nincs kellemetlen szaga, addig minden rendben. A "fémes" szag lehet attól is, hogy mit eszel.

De ha úgy érzed, hogy gond van, elmehetsz egy nőgyógyászhoz.

2011. nov. 30. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Fémes szag miatt jobb lenne ha orvoshoz mennél, biztosat úgysem tud más mondani!
2011. dec. 1. 07:43
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. dec. 1. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!