Nagyon darabos barna folyás. Mitől? 14/l
Figyelt kérdés
Nagyon darabos és sötétbarna. Októberben volt ilyen,csak akkor elég nagy mennyiségben. Aztán most össze-vissza kevesebb. Nem vagyok terhes és még rendesen nem is jött emg,csak így "barnán". Mert azt hallottam,hogy ez menstruáció tulajdonképpen. De elég nehéz ezt elhinni,mert nagyon barna tényleg és darabos. Ez akkor menszesz vagy vmi más? (nem büdös.)2011. nov. 30. 16:45
1/4 anonim válasza:
Hát a leírásod alapján olyan,mintha alvadt vér lenne. Beszélj anyukáddal,hogy vigyen el tini nőgyógyászhoz. Székesfehérváron tudok egy nagyon jót,ha a közelben laktok.
2/4 anonim válasza:
én is igy voltam , nekem egyszercsak piros pötty , majd barna darabos , ez volt nekem 3 napig , majd emg most novemberben már megjött az első piros , szerintem neked ezutáni lesz az első , vagy már ezt s annak lehet mondani , a barnás valami az lavadt vér , én előre most is azt hitten h csak barna , pedig már piros volt csak alvadt , amikor törülöd meg akkor nézd meg hogy mijen :)
3/4 anonim válasza:
valószínű, h meg fog jönni hamarosan, rendesen...velem is így volt előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!