A barna folyás azt jelenti megfog jönni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves vagyok, és még nem menstruáltam. egyszersem. és mai napon nézem a szokásos fehér folyás helyett vmi nagyon barna.... vagy már bordó nem tudom... de nem vér, mert azért annyira piros nincs. és ilyen állott, szóval nem folyós inkább állott... Ez azt jelenti, hogy megfog jönni?:O Ha igen, akkor biztosan?:O mennyi idő múlva? KB... mikorra készüljek fel.:/2011. nov. 28. 21:06
1/4 anonim válasza:
de az vér, csak már megalvadt - megjött, lehet pár napig ilyen lesz, de az is lehet, hogy holnap már dől belőled a vér
2 kényelmes nagymamabugyi és eü betétet tegyél, de amíg ilyen kicsi vér van, addig tisztasági betét is elég
2/4 A kérdező kommentje:
komolyan vér?:o :// még azzal is megkell birkóznom, hogy közöljem anyuékkal..na szép....köszönöm.:) De biztosan az.?:/ és miért van megalvadva??:O
2011. nov. 28. 21:44
4/4 anonim válasza:
Ne félj Anyukádéknak elmondani, hiszen ez természetes dolog! Nyugodtan mondd így nyíltan, hogy "Anya, menstruálok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!