Ez normalis? (huvelyflora)
Eletemben eloszor huvelyflora visszaallito kupot hasznalok,es vele parhuzamosan ugyanabbol a bacillusbol belflora visszaallitot is,szerintem nem hat egyik a masikra ilyen negativan. Mindig huvelyfertozesem van/volt,amit kezelnek,vagyis neha nem is definialjak mi az,csak kapok egy kupot 1x antibiotikumot es csokolom, most is igy volt,nagyjabol el is mult, kaptam klion d-t,aztan 2hetre ra,pimafucint, es gondoltam habar a doki sose mondtam kiprobalom ezt a huvelyflora visszallitot. Erre most ugyanazt tapasztalatom "odalent", suru,nyulos folyas szeru valami...10db-os a kup a felenel jarok es mintha csak erosebb lenne,hagyjam abba? Vagy ez termeszetes ilyenkor? Dokihoz most nem tudok menni.:S Probaljak meg valami kupot ismet,csak ne huvelyflora visszallitot? Es ha igen,akkor a recept nelkuliek csak candida ellen jok? Egyebkent ez az elozmenye: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__23960..
Koszonok minden ertelmes valaszt!
Klion-d
A készítmény olyan hüvelyi fertőzések ellen hatékony, amelyeket protozoonok és/vagy gombák okoznak.
Pimafucin
A natamicin szélesspektrumú antibiotikum, mely gombaölő hatással rendelkezik az élesztőgombákkal szemben, így a genitáliák leggyakoribb fertőzését okozó Candida albicans gombával szemben is gyorsan hat.
(ld. betegtájékoztatók)
Ezeket gombás fertőzésre írják neked. A recept nélküliekkel felesleges próbálkozni, a legtöbb gomba rezisztens (ellenálló) rá, a fentiek százszor jobbak, mint a Canesten.
Candidára "IS" való ez a kettő, tehát nem csak arra, de arra is. A Canesten nem jó Candidára, de legtöbbször másra sem - mert mindenki összevissza alkalmazza annak köszönhetően, hogy recept nélkül lehet kapni. Nem kétlem, hogy van, akinek használ (egyszer nekem is bevált... háromszor meg nem, úgyhogy már nem is próbálkozom), de egyre ritkábban.
A recept nélküli hüvelyflóra-visszaállítókkal csak rontasz a helyzeten. Vagy kérj a dokitól ilyet (és majd elmondja, hogy lehet van nem érdemes), vagy ne használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!