18 éves lány vagyok és viszket a nemi szervem Nizoral kenöccsel kenem vagy Canesten jobb?
Nizoral nem elegendő és nem is jó a hüvelygombára. Akkor már inkább a canesten kombit használd. 3 db kúp van benne, amit a hüvelybe kell helyezni 3 egymást követő nap, plusz kívülről kenni kell a krémmel legalább 1 hétig napi többször. A partnert is kezelni kell! 10 napig kenegesse a makkot és a fityma alatti részt. Férfiaknál egyébként nem mindig okoz tünetet a gomba, de attól még ott van és visszafertőz.
Egyébként nagyon gáz, hogy nem az orvoshoz mész a fertőzéssel. 18 évesen a nemi élet elkezdése után ennek természetesnek kellene lennie. És ha nem gomba okozza, akkor mi van? A párodat is megfertőzheted!
Én is 17 voltam, amikor az első gombámat összeszedtem, de fogtam magam és elmentem a dokihoz. Abszolút nem volt gáz, neki ez természetes, sajnos nagyon sok nő küzd ezzel.
Előbb, vagy utóbb úgyis el kell menned nőgyógyászhoz!
Keress szép nyugodtan egy megbízhatót, akit ajánlanak,
én is úgy gondolom, hogy a női dokival könnyebb a vizsgálat, legalábbis előszörre.
És mivel ő is nő, ezért jobban megérti minden problémádat, (nem csak tanult róla).
2.vagyok
Mi a helyzet,voltál dokinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!