Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 éves lány vagyok és viszket...

18 éves lány vagyok és viszket a nemi szervem Nizoral kenöccsel kenem vagy Canesten jobb?

Figyelt kérdés
Élek nemi életet de nem olyan sűrűn mert távkapcsolatba élek.És nem tudom mitől de viszketek ott lent:S Gombára tippelek és a Nizoral kenőcs jó rá remélem elfog múlni. De a szüleim nem tudják a dolgot ezért nőgyógyászhoz nem szívesen mennék. Mit javasoltok? Csak komoly válaszokat!! Előre is Köszönöm.
2011. nov. 29. 18:08
1 2
 11/18 bánomisén ***** válasza:
Elég, ha annyit mondasz, hogy "doktor úr/doktornő, viszketek, lehet, hogy gombás vagyok". Ebből már megérti, mi a gond és teszi a dolgát. Láttak már egy-két szégyellős nőt :-)
2011. nov. 29. 19:15
 12/18 A kérdező kommentje:
2011. nov. 29. 20:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nizoral nem elegendő és nem is jó a hüvelygombára. Akkor már inkább a canesten kombit használd. 3 db kúp van benne, amit a hüvelybe kell helyezni 3 egymást követő nap, plusz kívülről kenni kell a krémmel legalább 1 hétig napi többször. A partnert is kezelni kell! 10 napig kenegesse a makkot és a fityma alatti részt. Férfiaknál egyébként nem mindig okoz tünetet a gomba, de attól még ott van és visszafertőz.

Egyébként nagyon gáz, hogy nem az orvoshoz mész a fertőzéssel. 18 évesen a nemi élet elkezdése után ennek természetesnek kellene lennie. És ha nem gomba okozza, akkor mi van? A párodat is megfertőzheted!

Én is 17 voltam, amikor az első gombámat összeszedtem, de fogtam magam és elmentem a dokihoz. Abszolút nem volt gáz, neki ez természetes, sajnos nagyon sok nő küzd ezzel.

2011. nov. 29. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Keressél egy női nőgyógyit, neki sokkal könnyebb elmondani bármit is, hiszen "kollegina", és valószínűleg jóval megértőbb is, még a szégyenkezésedet is jobban megérti!
2011. nov. 30. 08:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Amíg el nem múlik, semmiképpen ne éljetek nemi életet!
2011. nov. 30. 08:24
 16/18 anonim ***** válasza:
32%

Előbb, vagy utóbb úgyis el kell menned nőgyógyászhoz!

Keress szép nyugodtan egy megbízhatót, akit ajánlanak,

én is úgy gondolom, hogy a női dokival könnyebb a vizsgálat, legalábbis előszörre.

És mivel ő is nő, ezért jobban megérti minden problémádat, (nem csak tanult róla).

2011. nov. 30. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Mi a helyzet,voltál dokinál?

2011. dec. 3. 06:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Lebetegedtem csunyán és most javulok szoval hétfön megyek!!De fuuh nagyon parázok:S
2011. dec. 3. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!