Ezt vehetem mensinek?
ma reggel amikor elmentem wc-re egy nagyobb részen kiterjedő barna olt vagy is hát nagyobb mint egy folt volt a bugyimban. Mielőtt pár ember azt mndaná, hogy "jajj biztos beszartál", nem szratam be, mert nem is büdös meg semmi, és ez ne olyan mnt a szar. azóta egyre jobban terjedt nap közbe és most nem tudom hogy ezt minek értelmezzem, segítsetek, a barna folyásnak egyébként milyen a színárnyalata, én ezt ost nem tom minek a színéhet viszonytani, segítsetek 12/L
és am a normál barna folyásnak milyen a színárnyalaata, és ha nem fá a hasm az nem baj, mert úgy volt, hogy hirtelen egy 5 percre nagyon fájt a hasm de úgy hogy szinte mozsulni nem íbírta, ezért kirohantam a wre és akkor láttam, és nem tudtam most mit godoljak szval a normál barna folyásnak milyen a színárnyalaata, és ha nem fá a hasm az nem baj,????
szija én elmondom a tapasztalatomat.
Nekem mikor elsőnek megjött 12éves se voltam.Első fél évben 1 évben rendszertelenül jön meg,mikor hány napot késik vagy akár hamarabb megjön vagy akár 7 napig is meglehet de lehet hogy csak 1-2napig mondom rendszertelenül jön meg.Ne ijegy meg,hogy ha következő vagy utáni hónapban nem jön meg mert még fiatal vagy és rendszertelen,még csak most kezdi a szervezed megszokni hogy "nagy lány" vagy. :) :)
Nekem szerencsére csak 4napig van meg,de van olyan ismerösöm ,hogy neki 1 hétig van meg.Egész nap meg van mindenkinek.Mikor sportolsz akkor jóbban meg van.Ha suliban van tesi órád akkor az első nap menstruáció napon ne tesiz!!Egész nap lehet alvat vér folyásod.Ez akkor van legtöbbször ,hogy ha nem sportolsz-vagy mozogsz és hirtelen felállsz.Nem mindenkinek fej a hasa,feje, vagy akár hányingere vagy nem bír enni vagy akár valaki jobban bír enni.Nekem is első 2 évben egyáltalán nem volt semmi bajom semmim nem fájt csak legfeljebb annyi bajom volt hogy napi fél-1 órát volt hányingerem vagy nemóm bírtam enni.Most a 3.évemben kezdett el görcsölni a hasam.Szerintem neked is kb olyan 2-3.évedben fog fájni a hasad mikor rendszeresen fog beállni a menstruációd. Remélem tudtam segíteni.:) ha valami kérdésed vagy nyugodtan írj privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!