Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt vehetem mensinek?

Ezt vehetem mensinek?

Figyelt kérdés

ma reggel amikor elmentem wc-re egy nagyobb részen kiterjedő barna olt vagy is hát nagyobb mint egy folt volt a bugyimban. Mielőtt pár ember azt mndaná, hogy "jajj biztos beszartál", nem szratam be, mert nem is büdös meg semmi, és ez ne olyan mnt a szar. azóta egyre jobban terjedt nap közbe és most nem tudom hogy ezt minek értelmezzem, segítsetek, a barna folyásnak egyébként milyen a színárnyalata, én ezt ost nem tom minek a színéhet viszonytani, segítsetek 12/L

és am a normál barna folyásnak milyen a színárnyalaata, és ha nem fá a hasm az nem baj, mert úgy volt, hogy hirtelen egy 5 percre nagyon fájt a hasm de úgy hogy szinte mozsulni nem íbírta, ezért kirohantam a wre és akkor láttam, és nem tudtam most mit godoljak szval a normál barna folyásnak milyen a színárnyalaata, és ha nem fá a hasm az nem baj,????

2011. nov. 28. 19:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
megjött :) szólj anyukádnak, vegyél fel új bugyit, és rakj be betétet :) anyukád majd segít :)
2011. nov. 28. 19:58
 2/15 anonim ***** válasza:

Elõször lehet, hogy barnás, de idõvel kialakul

üdvözöllek a nagylányok körében :)

2011. nov. 28. 20:02
 3/15 A kérdező kommentje:
mért am milyennek kel lennie a barbnúás folyásnak, biztos van olyan ami mondjuk nem jó, hanem mittom én betegségre utal, félek hogy nem az,nem tom mért, csak izgulok, mert atól féltem mi an ha sose jön meg
2011. nov. 28. 20:04
 4/15 A kérdező kommentje:
menyi idővel alakul ki?
2011. nov. 28. 20:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Használd már a betűket rendesen akárhány éves is vagy!!
2011. nov. 28. 20:05
 6/15 A kérdező kommentje:
bocsi márr,, izgatott vok, gyorsan írok..
2011. nov. 28. 20:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Igen, megjött!

A barna folyás meg olyan nyálkás, de ez biztos nem az.

Nekem is ugyanígy történt ez az egész "nagylány" dolog.

:)

2011. nov. 28. 20:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Minden mensi, barnázással kezdődik, utána meg apránként piros vérré változik. Pár óra esetleg nap és jön a sok vér, a görcs, ami minden hónapban ismétlődik.
2011. nov. 28. 20:20
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, reélem hamarosan vérré változik, hogy biztosan tudjam megjkött, met eddig azon izgulta, hátha sose jön meg, de már kezdek megnyugodni
2011. nov. 28. 20:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha barnás volt, akkor az alvadt vér.
2011. nov. 29. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!