Ez már 1 előjel a menszire?
Figyelt kérdés
Mostanában rohamosan csökkent a fehérfolyásom..Már vagy 1, 3/4 éve van csak nemtudtam róla még akkoriban ümm xdh mi az de most visszagondoltam és úgíemlékszem h tavaly is volt iylen. És ingerlékeny is vagyok. 12/L2011. nov. 28. 18:57
1/7 anonim válasza:
Lehetséges,de utalhat betegségre is.
3/7 anonim válasza:
elsö vok
Nekem több lett a mennyisége de lehet h meg fog jönni,mindig legyen nálad betét h ne érjen meglepetés.Sok sikert csajszi!
11/L
4/7 anonim válasza:
Attól még, hogy csökkent, az nem azt jelenti, hogy meg fog jönni.. Ha majd sok lesz, na majd akkor. És az, hogy ingerlékeny vagy, lehet más miatt is. Én elmennék orvoshoz a helyedben, mert a fehérfolyás a hüvelyflóra tisztulását jelzi. Ha "elfogy", akkor nagy baj van.
5/7 anonim válasza:
Jobb lenne tényleg ha orvoshoz mennél, mert itt látatlanban úgysem tud mondani senki semmi biztosat.
6/7 A kérdező kommentje:
De nemúgy csökkent h 1-2 csepp van, vagy alig van, hanem kevés. Szóval ezelőttt szinte az egész bugyiat is képes volt beteríteni. Szóval vaan...de már kevesebb. És köszi 11/L:D
2011. nov. 29. 19:09
7/7 anonim válasza:
igen igen... és ennek nem kéne örülni, mert ez a BAJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!