Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt okozhatja ciszta?

Ezt okozhatja ciszta?

Figyelt kérdés

Nemrég cisztákat találtak a petefészkemben,az orvosok szerint nem kell beavatkozni,csak kontrollra járnom.Az egyik már múlófélben is volt.A gond csak annyi,hogy mióta ez kiderült,nagyon sok folyásom van,ami halvány sárgás de inkább szinte átlátszó szinű,kellemetlen szaga nem igazán van(tehát nem erős)viszont nagyon sok,olyan mintha bepisiltem volna,vagy ahoz hasonló.Tisztasági betét szinte nem is elég a felfogására.Voltam több nőgyógyásznál,vérvételen nem is egyszer,vizeletvizsgálaton,most megyek majd rákszűrésre de eddig az orvosok szerint semmi gond nincs.Esetleg valaki tapasztalt már ilyet,vagy tudja hogy mi lehet?Eléggé kétségbe vagyok esve.. előre is köszönöm!

17/L

2011. nov. 28. 18:28
 1/1 anonim válasza:
Most én is így vagyok parázom miatta...
2011. nov. 30. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!