Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felcsúszott a tampon. Mit tegyek?

Felcsúszott a tampon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval az egész úgy kezdődött, hogy egy görbe este után a barátomhoz mentünk aludni, miközben menstruáltam. Mivel mindketten elég ittas állapotban voltunk, egyikünk sem figyelt, hogy a tampon bent maradt, és szexelni kezdtünk. Másnap reggel már nem találtam a madzagot, és a tampont se. Kis idő után a tampont már éreztem, de a madzag sehol sincs. A tampont elérem az ujjammal, de sehogy nem tudom kiszedni. Nőgyógyászhoz nem szeretnék menni, az a legutolsó tervem. Tudtok valami módszert, amivel ki tudom szedni? Hiába nyomom, meg se moccan. Ma annyira lent volt, hogy ujjal mögé tudtam nyúlni, le próbáltam húzni, de nem mozdult, aztán újra fentebb csúszott. Kérlek segítsetek, nagyon félek, hogy valami fertőzést szedek vele össze! :(
2011. nov. 28. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Sikerült?
2011. nov. 28. 18:19
 12/19 A kérdező kommentje:

SIKER!! :) Köszönöm szépen a válaszokat! Szerintem holnap azért a biztonság kedvéért elmegyek a nőgyógyászhoz, mert én is tartok a fertőzésektől, vérmérgezéstől, stb. :S Mindenesetre megkönnyebbülés, hogy már nincs bennem. Megtaláltam a madzagot, a tampon aljába volt belemélyedve, így könnyen ki tudtam utána húzni. :)

Tényleg hálás vagyok mindenkinek!

2011. nov. 28. 18:34
 13/19 anonim ***** válasza:
örülök :) remélem minden rendben lesz :)
2011. nov. 28. 20:20
 14/19 A kérdező kommentje:
Magyarázd már el, hogy az miért r****óság, hogy akivel 2.5 éve vagyok együtt, és iszonyatosan szeretem, lefekszem, miután volt egy jó esténk? :) Kíváncsi lennék a válaszodra, bár most már biztos nem fogsz írni.
2011. nov. 28. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:
15%
Józanul miért nem lehet bulizni?
2011. nov. 29. 07:27
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
-.-" Nem értem, mért kell mindig a sárgaföldig leinni magatokat fiatalok:/
2011. nov. 29. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Màr ne is haragudjatok de mi közötök hozzà?

ki mondta, hogy mindig részeg?

az zavar, hogy a baràtjàval szexel?

azt se tudjàtok hàny éves.

és ha berugott?

àlszent pötsök..

2011. nov. 29. 21:59
 18/19 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok, és nem hullarészeg voltam, sosem iszom mértéktelenül. :) Tudom a határaimat, és ezt a bizonyos határt még meg sem közelítettem, csak jó hangulatom volt. Megkívántam a barátom, ha ez bűn, akkor elnézést!
2011. nov. 30. 22:36
 19/19 anonim válasza:
Na mit mondott a nőgyógyász?:o
2011. dec. 12. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!