Nem akarok nőgyógyászhoz menni, főleg, hogy teljesen új lesz (? )
Tök ideges vagyok megint pedig nem 12 éves vagyok és voltam már párszor. De le kellett váltanom a régit és most újhoz megyek.
Ha bemegyek mit kell csinálnom tekintve, hogy új vagyok nála? Van valami alap dolog?
Ez nem megborulás kérdése, vannak nők, köztük én is, akiknek kellemetlen ha mesztelenkedni kell, és ha egy idegen férfi "nézelődik" bennük...
Nem tudom az előző kommentelő hogy van ezzel... -.-"
Én először SzTK-ban voltam vizsgálaton, borzalmas volt, egy disznóval a sertéstelepen szerintem finomabban bánnak, mint akkor ott velem. Azóta csak magán dokihoz járok, más elcigizi azt a 10ezer forintot, én inkább erre költöm.
Én is IZGULTAM az új orvos miatt, de úgy volt minden, ahogy az ismerősök mondták. Kedves volt, türelmes, nem siettetett, beszélgetett velem, stb. S amennyire én féltem, talán ő is "félt", mert neki is új voltam én, próbált jó benyomást tenni, hiszen én vagyok a "fizető vendég" :)
Szóval ha jól választassz, nem fogsz félve odamenni legközelebb :)
Miért nem keresel egy kedves női dokit? Csak előnye van a férfi kollegájával szemben?...
és a vetkőzés terpesztés is elviselhetőbb..
nem beszélve arról, hogy a későbbiekben felmerülő bármiféle gondot is könnyebb vele megbeszélni, mint egy idegen férfival?..
"Nem akarok nőgyógyászhoz menni"
ebből arra gondolok, hogy szégyenlős vagy, nem olyan egyszerű és közömbös számodra az idegen előtti vetkőzés, esetleg a problémádról való beszélgetés.
Ez bizony nagyon sokunknak problémás szintén, és valóban nem lehet ezt megszokni sohasem, legfeljebb minél többször mész majd annál könnyebb lesz.
Én is azt ajánlanám neked, hogy keress egy női dokit, akivel fesztelenebbül tudsz beszélni, és a szégyenlőséged is mérsékeltebb lesz talán.
Áruljátok már el, hogy a "tegnap 15:13"-as bejegyzésen mit lehet lepontozni?
Akárhányszor olvasom, nem értem.
Valahol itt olvastam bejegyzését vkinek, hogy a ffi nőgyógyász lobbi igen éberen figyel, és cselkszik válaszokban, pontozásban egyaránt.
Lehet, hogy tényleg igy van.
Nem tudom, hogy ki pontozgat mostanában lefele, minden válaszban megfigyelem hogy mindenkit lepontoznak.. még a "mi a legkedvesebb élményed" vagy hasonló kérdéseknél is a rendes válaszokat.
Én nem szoktam lefele pontozni.
Köszi a válaszokat amúgy, ma voltam és nagyon rendes volt a doki, talán jobb is mint az előző :)
Amúgy 18 vagyok, tehát annyira tényleg nem érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!